Okulda nöbetçilik zorunlu mu ve yapmama sonucu nedir

Splixson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,439
12. Sınıf Anadolu lisesi öğrencisiyim. Yarın nöbetçi olmam gerekiyor ben yapmıyom dersem ne yapabilirler yapmak zorunda mıyım

Nöbetçilikte bildiğiniz çaycılık

12. Sınıf Anadolu lisesi öğrencisiyim. Yarın nöbetçi olmam gerekiyor ben yapmıyom dersem ne yapabilirler yapmak zorunda mıyım

ben nöbetçiliğimde hiç çaycılık yapmamıştım bomboş geçmişti zevkliydi defter dağıt topla güzeldi bide hasta olmasaydım

ben nöbetçiliğimde hiç çaycılık yapmamıştım bomboş geçmişti zevkliydi defter dağıt topla güzeldi bide hasta olmasaydım
Yav bizim okulda ya çaycılık yapıyorsun ya da seni kulübeye koyuyorlar arabalara kapı aç kapa yapıyorsun okulda güvenlik yok

Nöbetçi defterine imza atıp ama başkasına kitle mutlaka dersten kaçmak için nöbetçilik yapmak isteyen elemanlar vardır

Nöbetçilikten kaçanı ilk defa görüyorum :D
Okulun bilmediğim köşelerini gezmenin ve defter toplamanın keyfi bir başkaydı:widepeepo:

Nöbetçi olduğum zaman arka tarafı seçiyordum akşama kadar yatış tek başına oluyordun müdürün bulunduğu yerde ise 3 kişi oluyor du

Nöbetçilikten kaçanı ilk defa görüyorum :D
Okulun bilmediğim köşelerini gezmenin ve defter toplamanın keyfi bir başkaydı:widepeepo:
Nöbetçi olduğum zaman arka tarafı seçiyordum akşama kadar yatış tek başına oluyordun müdürün bulunduğu yerde ise 3 kişi oluyor du
Müdür çay falan istiyor onu getir bunu getir muhabbetleri oluyor. Kulübe ise en berbatı. Okulda güvenlik yok, kulübeye tek başına seni koyuyorlar eline bi tane defter ve anahtar verip okul kapısını açıp kapatıyorsun 3sn geçikince dat dat kornaya basıp bide fırça çekiyorlar okula gelen veliler ayrı konu zaten

ya olm git ol nobetci yerinde durma git bi yerde otur telefonla oyna yapmak istemiyosan gidiyorum de hocaya sonra hocam nobetci ben değilmişim liste değişmiş vs de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,346
Üyeler
183,730
Son üye
awesta.26
Geri