Okulda öğle arası ne yiyorsunuz?

sarışın çekik gözlü 1.67 az tuzlu bol ketçaplı
 
Evde sabah tost yap poşetle getir baharatlarsan daha lezzetli oluyor
ben yemiyorum sabah iyi yediğim için öğlen acıkma yok
 
2020 de 5 TL'ye tavuk dürüm + ayran yapıyorduk ulan ne günlerdi
 
Okul burslu ücretsiz yemek yiyebiliyorum
Yemekler gayet lezzetli ama 1 kere alabiliyosun her gün tavuk et var
Okul Nedim uysal izmirde
 
evden tavuklu pilav götürmeye başladım hesapladığım zaman günlük 40 tl bile etmiyor ve kantincilerin efsanevi tostlarından çok daha doyurucu fp bence ayrıca yerken mutlu ediyor
 
Ben öğle arası dışarı çıkıp 3 poğaça bazen 4 tane ve yanına da ayran alıp okula dönüyorum. sizce bu iyi mi? yoksa çok mu zararlı? kilomu korumak istiyorum da 3-4 poğaça falan çok kilo yapar mı? Siz ne yiyorsunuz? ne önerirsiniz?
Ben şu an bir şey yemiyorum, gitmiyorum gerçi orası ayrı :D

Ama gittiğim zamanlar (2018 dönemleri) 1 döner gömer, marketten de 1 bisküvi 1 soda alırdım.

Tabi şu anda bunları almak en az 60 TL tutuyor.
 
En iyisi pastaneden börek yada poğaça almak yada salam ekmek
 
Evden kendin 1 tencere makarna yapıp 3-4 gün onu tüketebilirsin en azından 4 poğaça yemekten daha iyi olacaktır. Ben kendim okula genelde köfte/tavuk/bezelye + pilav/makarna götürüyorum. Bazen evden getiremediğimde de okuldan 1 veya 2 tane tavuk döner alıyorum ki öyle olunca çok pahalı oluyor, bizde 1 tane tavuk döner 50₺ :D Eğer kantinden çıkan günlük yemeği alırsan da 75₺ ama işte hem porsiyon biraz daha az hem de sevdiğin bir şeyin gelmesi nadir oluyor.
 
Bence en mantıklısı ya evden getirmek ya da okulda çıkan yemekten yemek. Ortaokul-lise için taşımalıların yemeği, üni için ise düz okulun yemeği işte.
 
Ben öğle arası dışarı çıkıp 3 poğaça bazen 4 tane ve yanına da ayran alıp okula dönüyorum. sizce bu iyi mi? yoksa çok mu zararlı? kilomu korumak istiyorum da 3-4 poğaça falan çok kilo yapar mı? Siz ne yiyorsunuz? ne önerirsiniz?
Sabah 2 pogaca cay ogle arasi tavuk pilav (35tl ama porsiyonu fazla kucuk) +2 dal sigara
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,983
Mesajlar
10,454,352
Üyeler
184,251
Son üye
FFatih
Geri
Top