Okullar 6 Eylül'de Açılıyor

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,831
İlkokul, Ortaokul ve Liseler 6 Eylül'de yüzyüze eğitime açılıyormuş.
Bu sefer ertelenmeden açılır gibi.

Son düzenleme:
Zaten çoğu yasak kalktı büyük ihtimal bu sefer kapanmaz.

Eğitim stresi olmadan 1 ay geçirmemizi bile istemiyorlar, yasal tatili kısaltıp üstüne üstlük kursuydu falan derken kimse stresi atamadan tekrar açacaklar.

İlkokul, Ortaokul ve Liseler 6 Eylül'de yüzyüze eğitime açılıyormuş.
Bu sefer ertelenmeden açılır gibi.
11 oldum hangi sınıfa attılar haberim yok nasıl öğrenirim ya arkadaşlarımı bile bilmiyorum :d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biraz daha geç açmalılar bence. Çok erten bir tarih vermişler.
bence de

geçen yazda kalkmıştı geri sıkılaştı
ben 2ay sonra geri kapanacağını düşünüyorum
Bu sefer öyle bir şey olması pek mümkün değil.Aşılama baya fazla ve 6 eylüle kadar 18 yaş üstünün %75'i falan 2. dozları da olmuş oluyor.Delta varyantına karşı da 1. doz ile 2. doz arası kısaltıldı.Vaka sayısı illa ki çıkacak ama bu aşılanmış kişiler için artık tehlike değil.%60-70 aşılanacağından virüs artık hayatımızda önemini kaybetmiş olacak.Ağustos ortası veya Eylül ortası gibi de muhtemelen maske yasağı kalkıcak.

Bu sefer öyle bir şey olması pek mümkün değil.Aşılama baya fazla ve 6 eylüle kadar 18 yaş üstünün %75'i falan 2. dozları da olmuş oluyor.Delta varyantına karşı da 1. doz ile 2. doz arası kısaltıldı.Vaka sayısı illa ki çıkacak ama bu aşılanmış kişiler için artık tehlike değil.%60-70 aşılanacağından virüs artık hayatımızda önemini kaybetmiş olacak.Ağustos ortası veya Eylül ortası gibi de muhtemelen maske yasağı kalkıcak.
sinovac aşı olanlar delta varyantına karşı korumasız oluyorlarmış

Geri