The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Açtıkları gibi kapatırlar!
Sinovac'ta Biontech'te koruma sağlıyor ama 2 dozda tam koruma sağlıyorlar.Biontech daha güçlü bir aşı bu yüzden varyantların hepsine karşı koruyuculuğu tam.Sinovac vurulmayı tercih etmiyor insanlar bu yüzden.Ve o zamana kadar sinovac vurulmuş bir çok kişi 3. dozunu biontech olucak muhtemelen.Sinovacın 2 doz koruyuculuğu Biontech'in 1 doz koruyuculuğu ile aynıydı sanırım.sinovac aşı olanlar delta varyantına karşı korumasız oluyorlarmış
Açıldıktan 2 ay sonra mı yoksa bu günden 2 ay sonra mı?ben 2ay sonra geri kapanacağını düşünüyorum
açıldıktan 2 ay sonraAçıldıktan 2 ay sonra mı yoksa bu günden 2 ay sonra mı?
gecen yaz , aşi yoktu dunyadageçen yazda kalkmıştı geri sıkılaştı
Benim 26 temmuzda okula gitmeye başlamam dışında sorun yokİlkokul, Ortaokul ve Liseler 6 Eylül'de yüzyüze eğitime açılıyormuş.
Bu sefer ertelenmeden açılır gibi.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarih verdi! Yüz yüze eğitim başlıyor
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Vaka sayısında çok fazla bir artış yaşanmazsa biz tereddütsüz olarak 6 Eylül'den itibaren okullara öğrencilerin gelmesini bekliyoruz" dedi. Bakan Selçuk ayrıca, LGS tercih sonuçlarının 26 Temmuz'da açıklanacağını duyurdu.www.sozcu.com.trSon dakika haberi: 'Okullar ne zaman açılacak', 'LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?' Bakan Selçuk tarihleri duyurdu
Son dakika haberi... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların 6 Eylül'de açılacağını duyurdu. Bakan Selçuk, 6 Eylül'den itibaren öğrencilerin gelmesini...www.hurriyet.com.tr
Biontech koruması fazla ama yanetki olayı fazla sinovac daha az koruyor ama yan etkisi sıfır denecek kadar az.Sinovac'ta Biontech'te koruma sağlıyor ama 2 dozda tam koruma sağlıyorlar.Biontech daha güçlü bir aşı bu yüzden varyantların hepsine karşı koruyuculuğu tam.Sinovac vurulmayı tercih etmiyor insanlar bu yüzden.Ve o zamana kadar sinovac vurulmuş bir çok kişi 3. dozunu biontech olucak muhtemelen.Sinovacın 2 doz koruyuculuğu Biontech'in 1 doz koruyuculuğu ile aynıydı sanırım.
Yan etki konusunda açıklama yapıldı ikisinin de yan etkileri aynı.Biontech koruması fazla ama yanetki olayı fazla sinovac daha az koruyor ama yan etkisi sıfır denecek kadar az.
Biontech kişilerle temas halinde olanlara öneriliyor.
Dedi demeyiz.O zamana kadar halkın %60'tan fazlası 2. dozlarını olmuş olucak.Dedi dersiniz son hafta vaz geçerler açmaktan yada açarlar 2 3 hafta gideriz kapatırlar
Olacak olacakta 18 yaş altı o zamana kadar aşılanmaya başlayacak mı bir de o var? Hadi başlanıldı diyelim % kaçı aşılanmış olacak?Dedi demeyiz.O zamana kadar halkın %60'tan fazlası 2. dozlarını olmuş olucak