Okullar Açılacakmı?

Beyler bugün ayın 6 sı bu ayın 31 inde okullar açılıyor.
Yani öyle planlandı sizce açılacakmı?
Açılacaksa taminen günde 5 bin vaka olur,ilkokuldakı çocuklar bilinçsiz corona çok yayılır.
Ne düşünüyorsunuz?
3 gün gideceğiz sadece ana dersler işlenecek diğerleri canlı olacak ama lanet olası eba programı bozuk ben 20 gün girememiştim
ve evet maalesef alçılacak

3 gün gideceğiz sadece ana dersler işlenecek diğerleri canlı olacak ama lanet olası eba programı bozuk ben 20 gün girememiştim
ve evet maalesef alçılacak
Bu kesin bir şey değil sadece bir proje açılırsa bu şekilde açılacak ama muhtemelen açılmayacak ve uzaktan eğitimle devam edilecek.

Açılacaksa taminen günde 5 bin vaka olur,ilkokuldakı çocuklar bilinçsiz corona çok yayılır.
Ne düşünüyorsunuz?
ayın 20'sinde gibi yeni açıklama kesin karar gelecek diye düşünüyorum

Okullar açılırsa büyük hata olur. Sınıflar 40 kişilik, sosyal mesafeyi nasıl koruyacaklar?
zaten 20metre karelik sınıftayız an***nı sa**m hocalar bile tahtaya bir şey yazamıyor

Bizim okul 17sinde açacak. Şuan son günlerim olabilir.
Özel okul değil mi ? benimde öyle ama o özel okul oldukları için biraz erken açılıyor sonuçta para alıyorlar ama gitmezsen bir şey kaybetmezsin okulları herkese açıldığında telafi eğitimi olacak zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır onu demiyorum ayın o civarlarında kesin karar gelir ne yapacaklarına dahil o zaman duyururlar.

Özel okul değil mi ? benimde öyle ama o özel okul oldukları için biraz erken açılıyor sonuçta para alıyorlar ama gitmezsen bir şey kaybetmezsin okulları herkese açıldığında telafi eğitimi olacak zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır onu demiyorum ayın o civarlarında kesin karar gelir ne yapacaklarına dahil o zaman duyururlar.
Aynen özel.

Orta öğretim ve liseler açılacak gibi. Fakat üniversiteleri açmaları zor gibi. Yurtta 8 kişilik odada kalanlar, apartlarda kalanlar falan çok riskli. Bulunduğum üniversitenin şuan güncel nüfusu 65 k üstü. Açmak intihar gibi bir şey.

Ne düşünüyorsunuz?
Açılacak. Şöyle olacak özel okullar para kazanmak için devlet okulları ile beraber açacak. Herkes özel okula para bayılınca şak hemen kapanacak. Yani para elden çıkmış olacak. Böyle olabilir çünkü Ziya Selçuğunda özel okulu var.

Ne düşünüyorsunuz?
Bence açılmamalı çünkü açılırsa dediğin gibi 5 bine kadar çıkabilir vaka sayıları

Açılacak. Şöyle olacak özel okullar para kazanmak için devlet okulları ile beraber açacak. Herkes özel okula para bayılınca şak hemen kapanacak. Yani para elden çıkmış olacak. Böyle olabilir çünkü Ziya Selçuğunda özel okulu var.
Para için canları yok saycaklarını mı düşünüyorsun?

Para için canları yok saycaklarını mı düşünüyorsun?
Evet? Yapmadıkları şey mi :D Deprem konut için toplanan paralar nereye gitti bak yine Elazığ’da insanlar can verdi ama konut için para vermişlerdi hepsi teker teker.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,154
Üyeler
188,043
Son üye
Benbircevizagaciyimgulhan
Geri