Okullar Açılacakmı?

Öyle bir riske giremezler. Kaldığım yurtta 8 kişilik odalar bile var. Açarlarsa yazık ederler sağlıkçılara.
İnşallah açılmaz tabi . Sadece fikrimi söyledim. Bana kalırsa bir çok şeyi ertelesinler sınavlar da dahil. Mesela bu yıl okul da olmasın korona bitene kadar . Bitene kadar geçen süreyi sınavı ertelemekle kullansınlar.

İnşallah açılmaz tabi . Sadece fikrimi söyledim. Bana kalırsa bir çok şeyi ertelesinler sınavlar da dahil. Mesela bu yıl okul da olmasın korona bitene kadar . Bitene kadar geçen süreyi sınavı ertelemekle kullansınlar.
Benimde temennim öyle. Ama bir kesim açılması için diretiyor. Ciddi anlamda garipsiyorum. Hasta olan bir çok öğrenci var. Astım, kalp hastalığı tarzı. Umarım her şey düşünülür. Ciddi anlamda hala farkında olmayan tonlarca insan var.

açılmasın, anlamadığım şey ziya selçuk okullar açılsın diye herşeyi düşünmüş 4 tane senaryo var hatta jssjjssj

SDÜ'de okuyorum üniversitemizin açmama ihtimali büyük ayrıca şuan korona kuluçkada.8-9güne 2. dalga patlayacak haberiniz olsun.Açılırsa bir ihtimal okullar herkes okula gitmeyecek.Üniversite için teorik dersler uzaktan.Uygulamalı dersler sadece okuldan olacak.Aynı şekilde normal okullar liselerde tahminimce yarısı bir gün gidecek diğer yarısı uzaktan takip edecek.

Benimde temennim öyle. Ama bir kesim açılması için diretiyor. Ciddi anlamda garipsiyorum. Hasta olan bir çok öğrenci var. Astım, kalp hastalığı tarzı. Umarım her şey düşünülür. Ciddi anlamda hala farkında olmayan tonlarca insan var.
Ya o kesim baştaki öl dese ölmeye razı tipler. Beyinsiz bir güruh. İnsanların sağlığı ortadayken bu kadar büyük bir riske sen nasıl evet dersin ya. Yazık vallahi. Dediğin gibi binlerce kronik hastalığı olanlar var bari onlara acıyın.

Açacaklar galiba. Valla bıktım bu zihniyetten. Ama açmayadabilirler. Kesin bir şey söylenemez.

Büyük ihtimalle açılacak.
Ancak saatlerde ve günlerde azaltma yapılır.
Sürekli dezenfekte edilmesi gerekir.
Ve bunlar gerçekleşse bile virüse engel olacağını zannetmem.
Eğer aşı bulunmazsa birkaç ay sonra tekrar kapanabilir.

Bakan okulu açmakta ısrarlı. Bilim kuruluyla değerlendirme yapılıp 4 senaryodan birine karar verilecek. Şahsi düşüncem okulların açılmaması. Eğer okullar açılırsa risk yalnızca öğrencilerde değil, öğretmenler, öğrenci ve öğretmenlerin aileleri ve öğrenci/öğretmen ailelerinin iş arkadaşları veya yakın temasta olduğu insanlar risk altında. Bu ve bunun gibi durumları düşünüp doğru kararı vermeleri dileğiyle.

Hay sı***yım böyle işe benim okulda 17 sinde açılıyor. G** kadar sınıf bulaşmama ihtimali yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlamadığım şey devlet neden sokağa çıkma yasağı ilan etmiyor

Bende zaten virüs var, okuladakilere yazık olacak :(

Hay sı***yım böyle işe benim okulda 17 sinde açılıyor. G** kadar sınıf bulaşmama ihtimali yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlamadığım şey devlet neden sokağa çıkma yasağı ilan etmiyor

Sokağa çıkma yasağı ülke ekonomisini tamamen çökertir dostum o yüzden 1-2 gün yapabilirler en fazla öyle 6-7 gün yapamazlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,154
Üyeler
188,043
Son üye
Benbircevizagaciyimgulhan
Geri