Gocer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 468
anadolu ve fen liseleri açılmıyor.Konuyu gördünüz arkadaşlar açıklama geldi 1 Martta okullar açılıyor ne düşünüyorsunuz ?
anadolu ve fen liseleri açılmıyor.Konuyu gördünüz arkadaşlar açıklama geldi 1 Martta okullar açılıyor ne düşünüyorsunuz ?
Neden ki ?anadolu ve fen liseleri açılmıyor.
9.Sınıflar açılıyor mu ?Konuyu gördünüz arkadaşlar açıklama geldi 1 Martta okullar açılıyor ne düşünüyorsunuz ?
uygulama lı dersleri oldukları için açıldı büyük ihtimal diğer ana dersleri uzaktan eğitim ile göreceklermişNeden ki ?
meslek lisesi güzel sanatlar lisesi spor lisesi veya cok programlı anadaolu lisesine gidiyosan uygulama dersleri için okula gidiceksin9.Sınıflar açılıyor mu ?
Meslek lisesi. Tamam teşekkürler.uygulama lı dersleri oldukları için açıldı büyük ihtimal diğer ana dersleri uzaktan eğitim ile göreceklermiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
meslek lisesi güzel sanatlar lisesi spor lisesi veya cok programlı anadaolu lisesine gidiyosan uygulama dersleri için okula gidiceksin
yemin et anadolu lisessine gidiyorum açılmıcak mı yanianadolu ve fen liseleri açılmıyor.
Emin olun sınavlara çalışmayıp tweet atanlar okula gelmicek :/Konuyu gördünüz arkadaşlar açıklama geldi 1 Martta okullar açılıyor ne düşünüyorsunuz ?
link atarmısınuygulama lı dersleri oldukları için açıldı büyük ihtimal diğer ana dersleri uzaktan eğitim ile göreceklermiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
meslek lisesi güzel sanatlar lisesi spor lisesi veya cok programlı anadaolu lisesine gidiyosan uygulama dersleri için okula gidiceksin