Neler Yeni

Okulun telefona el koyması

ksowkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kiyan kişin
Merhaba beyler şimdi ben okulda telefonu yakalattım hoca aldı 15 gün vermeyecem diyor velimi arayın diyorum aramıyor şimdi 15 gün tutması yasal mı bu telefonu sonuçta okul dışı saatlerdede bu bana etki ediyor

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mehmet taş
velin okula gelsin hocayla görüşsün kesin diyemem ama %95 verirler ben 3 kere yakalattım velim geldiğinde hemen verdiler

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Erdem
Merhaba beyler şimdi ben okulda telefonu yakalattım hoca aldı 15 gün vermeyecem diyor velimi arayın diyorum aramıyor şimdi 15 gün tutması yasal mı bu telefonu sonuçta okul dışı saatlerdede bu bana etki ediyor
Çok basit hocaya diceksin ki hocam veli iznim var alabilir miyim dıcek hayır derse velin gelir öpe öpe verir o merak etme

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Eymen Gürel
Seni korkutmuş, telefonsuz 1 gün geçiremez kendisi.
Senin yaptığın da terbiyesizlik olmuş terbiyesizliğin lüzumu yok.

Zzabuza

80+ Bronze
Vermemekte ısrarcı olursa polise çalıntı ihbarında bulunabilirsin fakat aynı zamanda okula telefon goturmek yasak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok basit hocaya diceksin ki hocam veli iznim var alabilir miyim dıcek hayır derse velin gelir öpe öpe verir o merak etme
osmanlıda kullanılan bir para bırımıde sıkkedir

ksowkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kiyan kişin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seni korkutmuş, telefonsuz 1 gün geçiremez kendisi.
Senin yaptığın da terbiyesizlik olmuş terbiyesizliğin lüzumu yok.
ben bişey yapmadım verdim kaç gün diye sordum 15 gün dedi sonra babamı aradım olayı anlatmak için babam dedi beni arasın telefon numarasını verdim müdüre bana keyfim eserse ararım dedi aramak zorunda değil mi yani

catsped

80+
Polisi ara şu okulun şu isimli öğretmeni telefonumu gasp etti de

ksowkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kiyan kişin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15 gün tutması fazla değil mi yani yasakda yani 15 gün fazla geldi bana velim işte çalıştığı için gelemiyor aramıyorda yani başka yol yok mu

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Buğra Aykaç
İkinizin de hatası var. Sizin hatanız okula telefon götürmek yasakken telefon götürmeniz çünkü artık okula telefon götürmek yasaklandı. Öğretmeninizin hatası ise sizi tehdit etmesi ve 15 gün boyunca telefonu vermeyeceğini söylemesi. Bildiğim kadarıyla böyle bir şey yok umarım telefonunuzu geri alırsınız ve bir daha yapmazsınız.

zm-shn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Azmi
Yasakla ilgili disiplin cezası verebilir bunuda yazılı şekilde yapabilir 15 gün telefonunuzu alması keyfiyete gider. Bence uygun bir dille almaya bakın polis vs demiş arkadaşlar şikayet hakkınız tabii ki var ama ne gerek var

ksowkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kiyan kişin
Yasakla ilgili disiplin cezası verebilir bunuda yazılı şekilde yapabilir 15 gün telefonunuzu alması keyfiyete gider. Bence uygun bir dille almaya bakın polis vs demiş arkadaşlar şikayet hakkınız tabii ki var ama ne gerek var
disiplin sicile işler mi acaba müdür yazmadı ama yarın sınıf hocası ile görüşcez o yazarmı acaba

zm-shn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Azmi
Hiç bir eğitmen ceza meraklısı değildir pişman olduğunu söyle ve tekrarının yaşanmayacağını taahhüt et vermezler disiplin cezası uzaklaştırma vs aldığınız eğitim sicilinize işler , işlenmeden halledersin kendine güven birazda ağzın laf yapsın alttan üsten gir hallet 😊

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
...
Göz korkutmak için 15 demiştir. Birazcık ısrar etseniz 2 güne verir diye düşünüyorum. Hatta 2 gün bile değil, genel olarak yaramazlık yapan bir öğrenci değilseniz verir diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,122
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom