Neler Yeni

Okumak mı çalışmak mı

LaketrooS

80+ Silver
sen kararını vermişsin bile, burada sadece ağız yokluyorsun
yok fikir alıyorum ya. kararım kesin değil % 75
Mesaj otomatik birleştirildi:

:D Ailene ne söylesen izin vermeyecekler zaten tek yapabileceğin okulda yeterli eğitimi alamadığın ve çalışıp erkenden ayaklarının üzerinde durmayı istediğini belirtmen ve buna inandırman. Baktın inanmıyorlar araya okulu açıktan da sıkıntısız bitireceğini söylersin kanlarına girersin.

Finansal özgürlüğünü aldığında okuldan vazgeçersen ruhunu darlarım ama haberin olsun önce lise diplomasını alacaksın sonra istersen üniversite okuma :D
tama lise diploması kesin alıcam ztn.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
hocam şuan çırak aldı bir tane 2 çırak olmaz dedi. orda çalışan 3 kişi var bir abi daha 1 yılda kendine motor telefon aldı.

açıktan okusam

1 yıl yada 6 ay fln açıktan okusam sonra olmazsa dönsem okula olmaz mı?

açıktan okurken çalışırımda dimi? miss gibi iktidar flnda değişmezse ztn eğitim sistemi aynı gidersezaten üni okumam ama eğer olurda iyi değişiklikler yapılırısa çalışırım adam gbi 1 yıl üni için. üni okurum ztn pek bişi kaybetmem

olmaz hocam şuan başka işteyim + dayımın yanında başka bir çırak var. ona 1.5 2 ayda öğretirim işde iyi olur sonra sen gelrsin başlarsın işe dedi benide seviyor bende dayımı seviyom dükkanda her zaman bir mutluluk oluyor hep şen şakrak denilen tipten geçiyor iş bende çok çalışmak istiyorum. borçları fln kapatmak içinde çalışsam çok iyi olur. 8 sene üni lise fln yapcağıma bence bu iş daha mantıklı ha bide kesin değiş o var. dayım daha açalı 2 yıl oldu araba bile aldı. yanında çalışan bir abi 1 yılda baya birikim yaptı üstüne motor telefon aldı
Açıktan okula geçmiyorsun. Geri dönüşü yok.

LaketrooS

80+ Silver

LaketrooS

80+ Silver
offffffffff. ya şöyle bişi planladım. ilk önce tyt zaten iyi benim. 2 yıl çalışsam elime baya bir miktar para geçer. sonra o parayla pişmna olursam tabii bir miktarıyla dershane fln gidip 1 senede ayt sayısal çalışabilirim diye düşünüyorum hocam

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Okuyarak yarım gün çalışarak iş sahibi olmak var bir de okumayıp kendi işinin sahibi olup tam gün sabah x akşam x saatte açıp kapayıp yorulmak var. Seçim tabii ki senin. Örnek veriyorum pidecisin günlük satışın 5k ya da üstü olsun 30 gün boyunca sürekli aynı saatler sürekli eve yorgun argın geliyorsun ve sy sonu ciron fakirlik sınırı 20k iken cebine giren 25-30k misal. O kadar çalışıp yoksulluğun biraz üstünde almak üzmez mi?
Bence güzel kardeşim sen kapasiten varsa 2-3 dil öğrenip yurtdışına git. Orada pideciliğini, dönerciliğini layıkıyla yap. Oralarda Türk yemeklerine güzel talep oluyor bir de yapmanın püf noktalarını öğrendin mi ismin de duyulur.

Benim birçok sülalem yabancı devlette hepsi de türk yemeği yerleri açıp mis gibi yaşıyorlar.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Bu yaz dayının dükkanında bir çalış bakalım. Belki çalışma şartları berbat, bilemeyiz. Ona göre kararını kendin verirsin. Fakat bence oku.

Bu yaz dayının dükkanında bir çalış bakalım. Belki çalışma şartları berbat, bilemeyiz. Ona göre kararını kendin verirsin. Fakat bence oku.
devamli gelecek çalışan arıyor. çalışma şartları müthiş ama biraz yoruluyor insan haftanın 7 günü sabah 10 akşam 10 ama dükkanda 5 kişi olursak bene beraber biri haftada 1 tatil yapar ama yorucu ya o da aklımı karıştırıyor. bu da benim eskiişim için vaad edilendi bende pidecide çalıştım ama yorucu hocam arkadaşa allah sabır versin ama bence okusun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,179
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom