Neler Yeni

Okumak mı çalışmak mı

LaketrooS

80+ Silver
Bu yaz dayının dükkanında bir çalış bakalım. Belki çalışma şartları berbat, bilemeyiz. Ona göre kararını kendin verirsin. Fakat bence oku.
evt üstteki arkadaş gibi devamlı iş haftada bir gün izin bizim iş 8 yada 9 gibi başlıyor en geç akşam 10 da bitiyor.

LaketrooS

80+ Silver
Bu yaz dayının dükkanında bir çalış bakalım. Belki çalışma şartları berbat, bilemeyiz. Ona göre kararını kendin verirsin. Fakat bence oku.
hocam dün gelişme oldu. kuzenim orda yeni işe başladı daha 2 gün oldu iş çok yourucu fln diyor 15 saat çalışıyorlar. işi sevmedim ama çalışcam fln diyor daha 2 gün oldu. gliba ben okucam. şuan%75 okuma istiyorum çalışma şartlarına baktım çok yorucu 15 saat ve orda 3 yıldır çalışan çocuk 200 tl alıyor 15 saatde yuh yani baya az. bende gidip bir denerim ya. ama galiba kötü gibi duruyor. :(

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
hocam dün gelişme oldu. kuzenim orda yeni işe başladı daha 2 gün oldu iş çok yourucu fln diyor 15 saat çalışıyorlar. işi sevmedim ama çalışcam fln diyor daha 2 gün oldu. gliba ben okucam. şuan%75 okuma istiyorum çalışma şartlarına baktım çok yorucu 15 saat ve orda 3 yıldır çalışan çocuk 200 TL alıyor 15 saatde yuh yani baya az. bende gidip bir denerim ya. ama galiba kötü gibi duruyor. :(
Günümüzde insanlar işçi değil köle arıyor resmen okusan da bir şey olmuyor ama yine de bir şansın olur gelecekte ne olur kimse bilemez

LaketrooS

80+ Silver
Günümüzde insanlar işçi değil köle arıyor resmen okusan da bir şey olmuyor ama yine de bir şansın olur gelecekte ne olur kimse bilemez
okusamda oluyor mu bu biraz saçma ir düşünce bence. ama şöyle 450 bin atanamaan öğretmen varken hala ünide öğretmen olmak için çabalayan köleler var. yada bile bile sırf üni diplomam olsun diye okuyan var bence onlar için üni zman israfından başka bişi değil

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Anon
Okulunu oku, diplomanı al. Mümkünse üniversite de oku. İllaha iş açısından değil, kültürel, sosyal ve genel gelişim açısından üniversite çok önemli. Ondan sonra olmadı dayının yanında çalışırsın.
Üniversitenin abartıldığı tek ülke Türkiye galiba sanki tek ortam üniversite de var

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Dayımın dükkanındq çalışcam. Ileride hem para olarak hemde tecrübe olarqk ileride olurum yasim 16. Açığa geçmeli miyim? Ben cok ıstiyorum çalışmak.
Bence oku ben okulu bıraktım mal gibi iş hayatına atıldım iğrenç patronlarımın kahrını çekiyorum benim yaptiğim hatayı yapma ha dayımın dükkanı diyorsun yinede boşver kimsenin emri altında çalışmak hoş deil oku.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Bence oku ben okulu bıraktım mal gibi iş hayatına atıldım iğrenç patronlarımın kahrını çekiyorum benim yaptiğim hatayı yapma ha dayımın dükkanı diyorsun yinede boşver kimsenin emri altında çalışmak hoş deil oku.
Okul okusada gene patronlar için çalışır ki.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Okul okusada gene patronlar için çalışır ki.
En azından şuan rahat etsin şimdi çalışıp kendine zulm edeceğine okul yaşlarının değerini bilsin bilmiyorum arkadaş kaç yaşında ama özgürlüğün tadını çıkarsın. (Şimdilik😥)

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
hocam dün gelişme oldu. kuzenim orda yeni işe başladı daha 2 gün oldu iş çok yourucu fln diyor 15 saat çalışıyorlar. işi sevmedim ama çalışcam fln diyor daha 2 gün oldu. gliba ben okucam. şuan%75 okuma istiyorum çalışma şartlarına baktım çok yorucu 15 saat ve orda 3 yıldır çalışan çocuk 200 TL alıyor 15 saatde yuh yani baya az. bende gidip bir denerim ya. ama galiba kötü gibi duruyor.
Hocam bir kere yapılan şey yasalara aykırı. Günlük maksimum 11 saat çalışılabilir. Şansınızı falanda denemeyin. Yarın öbür gün çıkmak isteseniz baya sancı çekersiniz. Okuyup ileride iyi şartlarda kaliteli yaşamak varken kim köle gibi az maaşa çok çalışmak istesin? Okuyun hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,186
Üyeler
163,796
Son üye
berqmoon
Top Bottom