Neler Yeni

🔥 OKXTR Kayıt Ol 350TL Kazan 🔥

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
Aras Şimşek
Alıntıyı görüntüle
yeni kullanıcılar için hem kayıt olma, hemde bot işlemi 350 şer tl veriyor hocam, o ilk pasif olan buton kayıt olduğumuz ve kyc için 350 tl ordan geldi diğeri de bot işlemi için
hocam ben de bugun kayıt oldum kyc yaptım bot işlemını tamamladım ben de 700 mu kazandım o zaman kazanıp kazanmadıgımızı nereden goruyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
kerem erikci
hocam ben de bugun kayıt oldum kyc yaptım bot işlemını tamamladım ben de 700 mu kazandım o zaman kazanıp kazanmadıgımızı nereden goruyoruz
parayı yatırıp şartları karsıladiktan sonra tekrar hesabima cekebilir miyim

seihanu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
seyhan yıldızdağı
100 tl yatırdım ve usdt/try olarak yaptım hocam ana sayfada en alt ortada alt sat simgesi var oraya 2 kez tıkladığınızda al sat botları çıkıyor oraya girmeniz gerekiyor öncelikle sonrasında tümü yazısının altında en üst solda spot grid yazısına tıklayın usdt/try seçin işlem olarak daha sonra manuel kısmı seçili olarak geliyor onun hemen altında yapay zeka ile doldura basın sadece grid modu ve adedini 2 olarak değiştirin yatırım miktarı çubuğunu sona çekin oluştur diyin sonrasında botu kapatın o şekilde kabul ediyor hocam

detaylı olarak anlattım 100 tl yatırın fazla yatırmanıza gerek yok ben öyle yaptım, diğer arkadaşlarında bu şekilde yapmaları yeterli olacaktır. Konu sahibine de teşekkür ederim :) 700 tl alacağız sayesinde
hocam kayıt oldm 100 attım botu açtım dediklerini yaptım tamamen botu kapatın derken nasıl kapatıcaz acaba, ve ben bunları yapmama rağmen kampanya da hala şimdi dene yazıyor

rhtars

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Aras
yeni kullanıcılara kyc doğrulamada 350 tl kampanyasını yaptım kaydoldun yazıyor ne zaman yatar parası

Screenshot_20241227_162952.jpg

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Umut Şener
Burası ne zaman değişir bot işlemlerini yaptım 100 TL yatırdım usdt/try ayarladım sonra durdurdum falan

Ekler

• Screenshot_2024-12-27-16-51-08-774_com.okx.tr.jpg
    Screenshot_2024-12-27-16-51-08-774_com.okx.tr.jpg
    282.4 KB · Hit: 41

mOre0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çağdaş Akçay
hocam ilk buton
1735307649424.png

bu şekilde
ve 2. buton
1735307672137.png

bu şekildeyse 700 tl vermesi gerekiyor 1 ocaktan sonraki 14 gün içerisinde hesaba yatılacak olarak belirtiliyor o zamana kadar bekleyeceğiz

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ahmet Taşlıova
Alıntıyı görüntüle
Beyler kayıt olduğumuz için ilk 350 tl yi kazanmışız. 2. 350 için hata veriyor '' Katılım Koşullarını Karşılamıyorsunuz '' hatasını alanlar için söylüyorum.

Ve kampanya 1 ocakta bitiyor, kampanya koşullarında kazanılan ödüllerin kampanya bitiminden sonra ki 14 gün içerisinde yatacağı söyleniyor.

İkinci 350 tl için hata alanlarda [email protected] adresine e-posta gönderebilir, diye belirtilmiş telegram gruplarında. Bende şimdi
e-posta attım aynı sorunu yaşayanlar e-posta gönderebilir.
Nasıl kazanmışız denilen işlemleri harfiyen yaptigim halde ne 350 tl lik coin geldi ne de botla ya da al sat ile yaptığımız işlemlerde kazandınız falan diyor, yani ikisi de cacık nasıl gelmiş kime gelmiş, ben işlemleri yapalı 2 saati geçti tık yok, neyin kafasında bunlar, telegrama bilmem neye yazacaklarına sitelerine açıklama yapsınlar anlayalım oltaya gelmediğimizi..

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ahmet Taşlıova
bende şimdi baktım bende katıldım hocam bir şey yazmanıza gerek yok o zaman, yatırma işleminizi gerçekleştirip bot işlemi gerçekleştirmeniz gerek, konu sahibi anlatmıştı zaten ordan yardım alabilirsiniz. Hala katılamayanlar varsa mail atabilirler.
Bence konu sahibi de tam bilmiyor, p da bizim gibi ne biliyorsak o kadarını biliyor

Top Bottom