🔥İndirim Old Spice stick 99tl

Old spice stick
Old spice stick rockstar
Old spice epic legend
Sipariş verdim 60tl kargo parası vermek baya koydu ama çok koydu hatta
Şubeden teslim alma olması lazım o zaman kargo çıkmıyor

digeri gibi olmuyor. baya sıvı. Aşağıdan vanayı döndürdüğünde ayarlayamıyorsun bazen cok geliyor yukardan bazen az. Koltuk altı çok ıslak oluyor. Ayrıca koku ve rahatlık alamadım ve diğerleri daha iyi bence
reis haklısın ama ilk başta ben de bundan şikayet ediyodum sonra yavaş yavaş döndürüyom 2 3 milim çıkana kadar hani gözükmeyecek ama sürdüğünde hissedebileceğin uzunlukta
öyle sürüyorum 30 saniye kolumu açık bırakıyorum kuruyor

digeri gibi olmuyor. baya sıvı. Aşağıdan vanayı döndürdüğünde ayarlayamıyorsun bazen cok geliyor yukardan bazen az. Koltuk altı çok ıslak oluyor. Ayrıca koku ve rahatlık alamadım ve diğerleri daha iyi bence
Onun olayı zaten az sürmek hocam. Yeteri kadar sürünce aylarca gidiyor ve bana kalırsa rexona klinikten sonraki en iyi deodorant.

Epic legens>Bearglove>Wolfthorn hepsi çok iyi ama sıralama böyle

kokular güzel fakat bir süre sonra giydiğiniz tişörtte sarı leke yapıyor bütün deodorant, stick vs eşyaların muhtemel sonu bu niveanın black & white serisini kullanıyorum sarı leke yapmıyor diye fakat o da aynı hiç fark etmiyor. bu yüzden sürdükten sonra imkanınız varsa kurumasını bekleyin her zaman. he bide fiyat güzel alınabilir bearglove meyvemsi bir koku zaten. fresh kokular için whitewater ve sanırım captain'di yanlış hatırlamıyorsam. bunları tercih edebilirsiniz.

Şubeden teslim alma olması lazım o zaman kargo çıkmıyor
Hocam bunlar deodorant değil la? Bunaları nasıl kullancaz ta lense gittim mağazadan ald8m
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kokular güzel fakat bir süre sonra giydiğiniz tişörtte sarı leke yapıyor bütün deodorant, stick vs eşyaların muhtemel sonu bu niveanın black & white serisini kullanıyorum sarı leke yapmıyor diye fakat o da aynı hiç fark etmiyor. bu yüzden sürdükten sonra imkanınız varsa kurumasını bekleyin her zaman. he bide fiyat güzel alınabilir bearglove meyvemsi bir koku zaten. fresh kokular için whitewater ve sanırım captain'di yanlış hatırlamıyorsam. bunları tercih edebilirsiniz.

Kanka yumurta pişirmeden önce tavaya sürüyorsun. Her birinin farklı aroması var. Güzel tat veriyor.
Hocam bunun amacı kötü kokuyu bastırmak mı çünkü sürdüm koku gitti kendi kokusu yok öyle pek

Hocam bunun amacı kötü kokuyu bastırmak mı çünkü sürdüm koku gitti kendi kokusu yok öyle pek
Hocam duştan sonra veya dışarı çıkmadan koltuk altına sürüyorsunuz
kötü koku teri engelliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,952
Üyeler
186,271
Son üye
balcis
Geri