kanka ergonomıyı nasıl artıracakkı elin sureklı o boşluga değecekTasarımı göreceli ama fiyatına göre bence iyi ve o boşluğun olması ergonomiyi arttırıyordur muhtemelen mouse da ne yapacaksınız görünüşü
terletmezkanka ergonomıyı nasıl artıracakkı elin sureklı o boşluga değecek
terletir demedimterletmez
Buneylangardaaaaş HAQKWJWKSJJWJWJSJSRapoo VT960PRO 26KDPI Rgb OLED Kablosuz Oyuncu Mouse (RP-VT960PRO)
PAW3395 Sensör
650İPS
Alıntıyı görüntüle
Ne ergonomisi la mouse un yarısı yoq. Adamlar malzemeden söğüşlemişTasarımı göreceli ama fiyatına göre bence iyi ve o boşluğun olması ergonomiyi arttırıyordur muhtemelen mouse da ne yapacaksınız görünüşü
Kardeşim zevk meselesi bu işler , işine gelen alır gelmeyen almaz ortada komik bir durum göremiyorum.Buneylangardaaaaş HAQKWJWKSJJWJWJSJS
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne ergonomisi la mouse un yarısı yoq. Adamlar malzemeden söğüşlemiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kantinden aldığım sucuklu Tosta benziyor
Ben yorumumu belirttim zaten seni ilgilendiren bir durum yokKardeşim zevk meselesi bu işler , işine gelen alır gelmeyen almaz ortada komik bir durum göremiyorum.
Özellik bakımından şuanda fiyatına göre rakipsiz tasarım olarak hoşuna gitmiyorsa yavaşça çarpıya basıp çıkarsın.
Bende yorumumu belirttim beni ilgilendiren bir durum var demedimBen yorumumu belirttim zaten seni ilgilendiren bir durum yok