Oled monitör gereksiz mi

fayda varda yakin bir tarihte satin alamayacagim en azindan 1 aylik bir surec icerisinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyat olarak cok geride ama rog gibi ust duzeylerde teknoloji anlaminda bence ilerde
yılbaşından sonra zamlar yolda gpulara haberin olsun
kullanım amacı monitör tercihi zaten kişisel mevzu Oled zevki gerçekten kullanana kadar anlamıyorsun hiç kullanmadıysan zaten üzülmezsin almadığına , konudan bagımsız yan ekran olarak ıps kullanıyordum eski sistemle beraber onuda sattım oled ile yan yana olunca göze batıyordu yeni 2.monitör almayı düşünüyorum renk dogruluğu vs VA panel alasım var ama görüş acısı renk kaydı vs derken tekrar IPS denmi yürüsem
va-ips çok çok fark yaratmıyor siyahta bana kalırsa(doğru renk ve parlaklık ayarında)

evet öyle olur saf güç dışında fark yok neredeyse
vram bile aynı

ilgilendirmesi lazım uzun vadede watt'dan dolayı aradaki fark da kapanacak
5080 max ayarlarda 5-10 fps falan fark atiyor gozlemledigim kadariyla *dlss kapali* max ayarlarda oynarmiyim emin olamadigim icin 5080 dedim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
arkadaşlar benim daha önce pcm olmadı sistem topladim ya 9070xt yada 5070 almayı düşünüyorum şuanlık 28k vererek oled monitör almak mantıklı mı yoksa ilerde mi düşünmeliyim?
-Değil.

5080 max ayarlarda 5-10 fps falan fark atiyor gozlemledigim kadariyla *dlss kapali* max ayarlarda oynarmiyim emin olamadigim icin 5080 dedim
2k'da %10 4k'da %15 falan saf güç fark ediyor ama bf6'da mesela 4k'da vramden dolayı lag oluyor

yılbaşından sonra zamlar yolda gpulara haberin olsun

va-ips çok çok fark yaratmıyor siyahta bana kalırsa(doğru renk ve parlaklık ayarında)
maalesef ramlerde ucmus durumda o yuzden fiyat bandini gecebilirim

maalesef ramlerde ucmus durumda o yuzden fiyat bandini gecebilirim
hocam sistemde en ileri nereye gidiyorsa yap monitör halledilir parçaları değiştirmek çok daha masraflı

1 ocağa kadar aldın aldın yoksa dahada alamayabilirsin :peeposad: :PeepoLeave:

5080 en max cikabilecegim islemci olarak 7800x3d zorlayabilirim
dediğim gibi aynı şeyleri tekrar ediyorum fps oyunları için ips fazla fazla yeter hikayeyi oyunlar oynamayacaksan 5080e çıkma 5070ti düşün

1 ocağa kadar aldın aldın yoksa dahada alamayabilirsin :peeposad:
maalesef farkindayim aileme baski yapmakta istmiyorum bi yandan

dediğim gibi aynı şeyleri tekrar ediyorum fps oyunları için ips fazla fazla yeter hikayeyi oyunlar oynamayacaksan 5080e çıkma 5070ti düşün
daha once bilgisayarim olmadi icin severmiyim emin degilim ondan en max dusunmeye calisiyorum

Son düzenleme:
suanlik bilgisayarim yok Allah izin verirse ilkim olucak ama fps oyun agirlikli oynicam yani dlss veya fs farki cok takmiyorum
Fps ağırlıklı oynıcaksan kaliteli bir ıps sürekli fps oyunları oledi yoruyor

Geri