Yardım Oled Monitöre Geçmeye Değer mi ?

g6yı biraz daha bilgim olsaydı da mat 2k almak yerine glossy 4k alsam değişmeyi düşünmezdim gen 6yı pek umursamam yani
Gen 6 da 2 kat dayanıklılığı artırdık, %20 parlaklığı artırdık, %10 daha iyi renk gamutu sunuyoruz derler yine beklemek istersin. Gen 4 paneller gen 1 panellerden 8 kat daha dayanıklı samsunga göre. Bu böyle gider. LG C5 kullanıyorum şu an muhtemelen gittiği yere kadar kullanıcam. Misal 6 sene gitse 6 yıl sonra 6 nesil daha yenisine geçiyorsun.

Gen 6 da 2 kat dayanıklılığı artırdık, %20 parlaklığı artırdık, %10 daha iyi renk gamutu sunuyoruz derler yine beklemek istersin. Gen 4 paneller gen 1 panellerden 8 kat daha dayanıklı samsunga göre. Bu böyle gider. LG C5 kullanıyorum şu an muhtemelen gittiği yere kadar kullanıcam. Misal 6 sene gitse 6 yıl sonra 6 nesil daha yenisine geçiyorsun.
doğru
şimdilik alamam seneye şubat gibi hangisi denk gelirse ona bakayım aralık-mart arası alırım ,taksiti iyi olursa yani amazon satıcılı

Hocam curved 32" Oled var mı peki?

En sonunda yeter dedim bunu aldım :D LG ile birebir aynı paneli kullanıyor ama bazı ufak tefek artıları var, kasası daha iyi ve AI insan algılama sensörü var. Dün 45k'lara fln çıkmıştı birden indirim yapmışlar LG fiyatına 6 taksit yapıştırdım. Yoksa VA panele yönelecektim. Bu dertten kurtuldum şimdilik :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,204
Üyeler
195,297
Son üye
nsrllhsn
Geri