OLED monitörümün ekranında izler oluştu

Bu arada hangi Mini-led monitör? Bende baştan ondan olacakdım Dell alienware veya Samsung'un (ilk aklıma gelen 57" olanı) mönitörlerinden mi?

Ben Samsung 50” QN90A kullanıyorum, monitör demeyelim de TV diyelim.:kappa:

guncel.jpg

sizin gozler nasil bozulmuyor. ben oledi guc tasarruf modunda , 0 parlaklik ile kullaniyorum. birde bu kadar yakinda buyuk ekrana baksam , gozler pert olur benim

80+ cm uzaklıktan bakıyorum, dibine girmiyorum. Başta zor olsa da alıştım. Bir de kör olmamak adına beyaz kullanmıyorum, onun dışındaki renkler rahatsız etmiyor açıkçası. Zaten gözlerim çocukluğumdan beri bozuk, o yüzden sorun olmuyor.:kappa:

sizin gozler nasil bozulmuyor. ben oledi guc tasarruf modunda , 0 parlaklik ile kullaniyorum. birde bu kadar yakinda buyuk ekrana baksam , gozler pert olur benim
uzanıyo muhtemelen hibrit takılıyo

Ben Samsung 50” QN90A kullanıyorum, monitör demeyelim de TV diyelim.:kappa:

guncel.jpg
He anladım, ben monitörlere bakıyordum tv de aklıma gelmedi değil ama hz değerleri pek tutmuyor :D iş için güzel tabi

mik tutacağı ayrımı aldın kendisiylemi geldi ayrı ise link varmı

Mikrofon HyperX QuadCast S. Mikrofon tutucusu başlarda iyi olsa da sonradan kötüleşmeye başladı, materyali zamanla bozuluyor. Bu yüzden yeni bir tutucu aldım, Temu’dan gelmesini bekliyorum. İkisinin de linkini bırakıyorum.

Aktif kullandığım: Lastvoice NB40
Yeni satın aldığım: RODD AK-55

Mikrofon HyperX QuadCast S. Mikrofon tutucusu başlarda iyi olsa da sonradan kötüleşmeye başladı, materyali zamanla bozuluyor. Bu yüzden yeni bir tutucu aldım, Temu’dan gelmesini bekliyorum. İkisinin de linkini bırakıyorum.

Aktif kullandığım: Lastvoice NB40
Yeni satın aldığım: RODD AK-55
baya iyi görünüyo temudaki bende nb40 almayı düşünüyordum nb40 ne zamandır kullanıyorsun

baya iyi görünüyo temudaki bende nb40 almayı düşünüyordum nb40 ne zamandır kullanıyorsun

3 yıldır kullanıyorum; bu süre içinde demiri eğrildi, cıvatalardaki somunlar çıktı, masayı sıkıştıran silikon yapı bozuldu. Mikrofonun demirini tutan döner mekanizmanın girdiği plastik de rezalet bir hale geldi, o yüzden önermiyorum. Ayrıca NB40 kolu çok uzun, biraz daha kısa olsa daha iyi olurdu. Masam 140 cm, bana çok büyük geldi.

3 yıldır kullanıyorum; bu süre içinde demiri eğrildi, cıvatalardaki somunlar çıktı, masayı sıkıştıran silikon yapı bozuldu. Mikrofonun demirini tutan döner mekanizmanın girdiği plastik de rezalet bir hale geldi, o yüzden önermiyorum. Ayrıca NB40 kolu çok uzun, biraz daha kısa olsa daha iyi olurdu. Masam 140 cm, bana çok büyük geldi.
eyvallah geri bildirim için benimde masa kısa

Merhaba,
ASUS ROG Swift PG27UCDM monitörümün sağ üst köşesinde silmekle kaybolmayan bir iz fark ettim. İlk başta parmak izi sandım, emin olmak için tekrar dokundum; parmak izim de kaldı ancak o da çıkmıyor.

Mikrofiber bez ve alkolsüz, amonyaksız ekran temizleyici spreyle defalarca dikkatlice temizledim. Fakat ne ilk iz ne de parmak izim kayboldu. Üstelik temizlik sonrası ekranda beyaz-mavi su lekesine benzer izler de oluştu.

Bu durum sizce normal mi, yoksa panelle ilgili bir sorun olabilir mi? Benzer bir deneyimi olan var mı?
oled ekranlar günümüz için hala sorunları olan ekranlar tercih edilmemesi gereken ekranlar, umarım garantiden değiştirirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,520
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri