OLMASI GEREKENDEN AZ FPS ALIYORUM

mihoilew

80+
Reaksiyon skoru
0
7500f
16gb ram
b650m b anakart
xfx 9060xt 16gb
sistemle olması gerekenden az fps alıyorum arkadaşımda sistemin neredeyse aynısı var onun ekran kartı sapphire ve ram'i 32 ets'de 270 fps alırken ben 100-150 fps alıyorum maksimum
başka bir arkadaşımda 5060ti 16gb var diğer her şey aynı onun 2k'da aldığı fpsleri ben 1080p'de alıyorum

7500f
16gb ram
b650m b anakart
xfx 9060xt 16gb
sistemle olması gerekenden az fps alıyorum arkadaşımda sistemin neredeyse aynısı var onun ekran kartı sapphire ve ram'i 32 ets'de 270 fps alırken ben 100-150 fps alıyorum maksimum
başka bir arkadaşımda 5060ti 16gb var diğer her şey aynı onun 2k'da aldığı fpsleri ben 1080p'de alıyorum
bios ayarlarından xmp profilini açın gerekli performans ayarlarını yapın oyun için arkadaşının ayarlarını al

Euro Truck Simulator 2 aldığı 270 FPS bir videosunu atmasını ister misin? Bana abartı geldi açıkcası değer, çünkü DX9'dan DX11 yükseltilmiş bayağı sorunlu çalışan bir oyun. En yüksek ayarlarda videoda 70 FPS zor alıyorlar. Keza ben de 4060 ile benzer değerler alıyorum, hatta 60 FPS sabitledim, %1 FPS çoğu zaman 35-40'da geziyor. Benzer şekilde kış modunda oynuyorum.

Hadi kış modu 10-30 FPS fark ettirsin, açıkcası bana 270 FPS abartı geldi. En düşük ayarda oynuyor olabilir belki, multi falan oynuyorsanız orada daha da kötü çünkü oyun.

Yanlış algılamayın ama forumlarda bu tarz oranları yazarken bir tık abartarak yazan çok kullanıcıya denk geldim. O an yardım isteme düşüncesiyle, (buna bir şey deniyordu terimi unuttum) isteklerini, olayları veya verileri abartarak anlatıyorlar. Bu insanı bir refleks bu arada, dediğim gibi terim aklıma gelse detaylı açıklama bağlantısını da atardım.

Keza aşağıda mod yok, size yakın sistem 80 FPS alıyor en yüksek ayarlarda.

Dediğim gibi başka oyunlardan değerler alıp atın, bence bir miktar siz fazla beklenti içine girmişsiniz veya arkadaşınız değerleri abartıyor.

Yine de bağlantıya bakarak BIOS, diğer sürücü güncellemelerini yapmayı öğrenebilir.
Ayrıca önerdiğim ince ayarlar (Wintoys) uygulayabilirsiniz. Sisteminizden en iyi verimi böyle alırsınız.

AMD tarafında da bazı ayarlar var. AMD kullanmadığımdan bilmiyorum, onları da kullanıcılara sorun. Genelde Raedon üzerinde oyuna etki eden ayarları kapatmanın faydasını görürsünüz. Aşağıdaki kanal Global'de AMD'ye içerik yapan bir kanal önerdiği ayarları yapabilirsiniz. Ayrıca abone olmanızı öneririm.

7500f
16gb ram
b650m b anakart
xfx 9060xt 16gb
Grafik ayarları aynı değildir ölçeklemeyi kim bilir kaçta kullanıyolar zaten optimizasyonu bozuk oyun full+full grafiklerde ben alamıyorum 300 fps nereye alıyolar dediğim gibi ölçeklemeyi vs kısıyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,116
Üyeler
188,703
Son üye
poyraz0303
Geri