Neler Yeni

Olmayacağını bildiğin konu hakkında bunalmak

emiliano

80+ Bronze
Beyler bir olay var özel bir durum, gerçekleşme ihtimali çok düşük hatta gerçekleşme ihtimali olmayan bir olay için ya olursa diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim bu durumu nasıl atlatırım deneyimli olanlar var mı

Clayz

80+ Silver
Beyler bir olay var özel bir durum, gerçekleşme ihtimali çok düşük hatta gerçekleşme ihtimali olmayan bir olay için ya olursa diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim bu durumu nasıl atlatırım deneyimli olanlar var mı
olmasa da olurmu?

Clayz

80+ Silver
olursa sıkıntı ama olacak bir olay değil ama ben kafamın içinde ya olursa diye düşünmekten kendimi yiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam özel bir konu ya o yüzden kimseye konuşamıyorum pek açamıyorum içimi
yanı acıkcası olaya gore degısır ama sen kendını ona olmıcakmıs gıbı sartlarsan rahat edersın

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Göktuğ Demircan
hocam genelde bu tarz durumlarda yaşanma ihtimali olan olayın ihtimali gerçekten düşükse kendi kendime kimin başına gelmiş benim başıma gelicek diyorum ve gerçekten işe yarıyor belki sizde de yarayabilir denemenizi öneririm

emiliano

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam genelde bu tarz durumlarda yaşanma ihtimali olan olayın ihtimali gerçekten düşükse kendi kendime kimin başına gelmiş benim başıma gelicek diyorum ve gerçekten işe yarıyor belki sizde de yarayabilir denemenizi öneririm
deneyeceğim hocam olmadı bir psikoloğa gideceğim ya

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Göktuğ Demircan
deneyeceğim hocam olmadı bir psikoloğa gideceğim ya
şahsen psikologlarin bi işe yaradığını düşünmüyorum aslında olayı bilsek yorum yapması daha kolay olur ama özel dediğin için pek ustelemiyorum hocam unutmayın bu hayatta kendinizden değerli hiçbir şey yoktur hayırlı geceler dilerim

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,153
İsim
Eşref Tek
Olsun diye bir olay o kadar çabaladım ki üzerinden 6-7 ay geçti şu anda görünce diyorum ki aslında olmaması daha mi iyi oldu diye.
o yüzden içinde o isteme duygusuyla beraber ''ya olmasa daha mı iyi olur'' duygusu da olsun.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,374
İsim
Donald
lol oyna kanka geçiyo

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru