olmasa da olurmu?Beyler bir olay var özel bir durum, gerçekleşme ihtimali çok düşük hatta gerçekleşme ihtimali olmayan bir olay için ya olursa diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim bu durumu nasıl atlatırım deneyimli olanlar var mı
olursa sıkıntı ama olacak bir olay değil ama ben kafamın içinde ya olursa diye düşünmekten kendimi yiyorumolmasa da olurmu?
hocam özel bir konu ya o yüzden kimseye konuşamıyorum pek açamıyorum içimiOlay ne ki?
yanı acıkcası olaya gore degısır ama sen kendını ona olmıcakmıs gıbı sartlarsan rahat edersınolursa sıkıntı ama olacak bir olay değil ama ben kafamın içinde ya olursa diye düşünmekten kendimi yiyorum
Post automatically merged:
hocam özel bir konu ya o yüzden kimseye konuşamıyorum pek açamıyorum içimi
hocam genelde bu tarz durumlarda yaşanma ihtimali olan olayın ihtimali gerçekten düşükse kendi kendime kimin başına gelmiş benim başıma gelicek diyorum ve gerçekten işe yarıyor belki sizde de yarayabilir denemenizi öneririmBeyler bir olay var özel bir durum, gerçekleşme ihtimali çok düşük hatta gerçekleşme ihtimali olmayan bir olay için ya olursa diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim bu durumu nasıl atlatırım deneyimli olanlar var mı
deneyeceğim hocam olmadı bir psikoloğa gideceğim yahocam genelde bu tarz durumlarda yaşanma ihtimali olan olayın ihtimali gerçekten düşükse kendi kendime kimin başına gelmiş benim başıma gelicek diyorum ve gerçekten işe yarıyor belki sizde de yarayabilir denemenizi öneririm
şahsen psikologlarin bi işe yaradığını düşünmüyorum aslında olayı bilsek yorum yapması daha kolay olur ama özel dediğin için pek ustelemiyorum hocam unutmayın bu hayatta kendinizden değerli hiçbir şey yoktur hayırlı geceler dilerimdeneyeceğim hocam olmadı bir psikoloğa gideceğim ya