Neler Yeni

Öneri Ölmeden İzle Diyeceğiniz Dizi Önerisi Bekliyorum

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
+75 80 dizi bitirdim ve artık dizi bulmakta zorlanıyorum. Genelde önerilen diziler izlediğim ya da hep aynı şeyler. Farklı bir şeyler varsa önerebiliceğiniz. Ayrıca görselde olmayan dizilerde mutlaka vardır. Sizlerde listelerde olan dizilerden yorum isterseniz isim verin yorumumu iletirim.
Ekran görüntüsü 2024-12-28 191242.png
Ekran görüntüsü 2024-12-28 191314.png
Ekran görüntüsü 2024-12-28 191326.png
Ekran görüntüsü 2024-12-28 191336.png

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
+75 80 dizi bitirdim ve artık dizi bulmakta zorlanıyorum. Genelde önerilen diziler izlediğim ya da hep aynı şeyler. Farklı bir şeyler varsa önerebiliceğiniz. Ayrıca görselde olmayan dizilerde mutlaka vardır. Sizlerde listelerde olan dizilerden yorum isterseniz isim verin yorumumu iletirim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Anime olsada jojo izlemenizi oneririm kesinlikle benzersiz bir deneyim begenirseniz part 7 8 animesi yapilmadigi icin mangalarinida okuya bilirsiniz. Anime izlemem diyorsaniz bile izleyin ayrica attack on titanda tavsiye ederim anime sevmeyen kitle bile cok ovuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Yuzarsef
Silo izle bremın pişman olmazsınn

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anime olsada jojo izlemenizi oneririm kesinlikle benzersiz bir deneyim begenirseniz part 7 8 animesi yapilmadigi icin mangalarinida okuya bilirsiniz. Anime izlemem diyorsaniz bile izleyin ayrica attack on titanda tavsiye ederim anime sevmeyen kitle bile cok ovuyor
İsimlerini olsun falan çok doydum da içimden gelmiyor anime izlemek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Silo izle bremın pişman olmazsınn
İzledim çok durağan dizileri sevmesemde sarıyor. Yeni sezon beklemek vs bu dizide çok sıkıntı çıkartır valla.

mamid23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ali el
Sherlock dizisini göremedim onu önerebilirim. Ve forever tek sezonluk güzel bir dizi.

Son düzenleme:

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar

Game of Thrones: Böyle bir şah eseri izlemediğin için çok şanslısın. Sadece finali kötü. onun harici çok sarıyor.​

House of the Dragon: GOT devam dizisi. Onun kadar olmasa da baya kaliteli. Hala devam ediyor.​

The Haunting of Hill House​

Brooklyn Nine-Nine​

Tom Clancy's Jack Ryan​

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
İsimlerini olsun falan çok doydum da içimden gelmiyor anime izlemek

İzledim çok durağan dizileri sevmesemde sarıyor. Yeni sezon beklemek vs bu dizide çok sıkıntı çıkartır valla.
bence izleyin bunlar diger animeler gibi degiller bende cok anime izlemiyorum zaten attack on titan bircok insana gore hollywood dizileri seviyesinde ben izlerken akip gitti. Jojo kalite olarak o kadar olmasada izlemesi asiri zevkli bir seri ilk 9 bolumu sıkıcı ama sonrası yine akıp gidiyor bir şans verin derim kesinlikle iki animeyede ozellikle attack on titanin 3-cu sezonunu cok seveceksiniz

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ahmet Taşlıova
Selamlar,
Sadece 2 sezon çekildi ama izlemediysen ve bilimkurgu tarzı seviyorsan, The Visitors 2009 izleyebilirsin, baya sarar...

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
izlemiş onu

arsen lupen izleyebilrsin uzun sure sonra boyle diziye baglanıp izledim

berlin / Obliterated sevdigim kısa dizilerdi
Lupin diye bir dizi bulabildim o isimde. Oda yorumlara baktım gerçek arsen lupin değil onun hayranını hikaye alıyormuş sanırım

bence izleyin bunlar diger animeler gibi degiller bende cok anime izlemiyorum zaten attack on titan bircok insana gore hollywood dizileri seviyesinde ben izlerken akip gitti. Jojo kalite olarak o kadar olmasada izlemesi asiri zevkli bir seri ilk 9 bolumu sıkıcı ama sonrası yine akıp gidiyor bir şans verin derim kesinlikle iki animeyede ozellikle attack on titanin 3-cu sezonunu cok seveceksiniz
Sizin ısrarınıza bakıcam titana

Sherlock dizisini göremedim onu önerebilirim.
İzledim listede var

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,286
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Breaking bad var ama better call saul yok hocam izlemediniz mi

Cimbomlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Kayra Onat

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kanka bu nedir ya, vallahi helal olsun, sen aslında bize tavsiye verecek durumdasın. 5 tane var mı yabancı kesin izle dediğin :)

Top Bottom