Öneri Ölmeden İzle Diyeceğiniz Dizi Önerisi Bekliyorum

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
+75 80 dizi bitirdim ve artık dizi bulmakta zorlanıyorum. Genelde önerilen diziler izlediğim ya da hep aynı şeyler. Farklı bir şeyler varsa önerebiliceğiniz. Ayrıca görselde olmayan dizilerde mutlaka vardır. Sizlerde listelerde olan dizilerden yorum isterseniz isim verin yorumumu iletirim.
Ekran görüntüsü 2024-12-28 191242.png
Ekran görüntüsü 2024-12-28 191314.png
Ekran görüntüsü 2024-12-28 191326.png
Ekran görüntüsü 2024-12-28 191336.png

+75 80 dizi bitirdim ve artık dizi bulmakta zorlanıyorum. Genelde önerilen diziler izlediğim ya da hep aynı şeyler. Farklı bir şeyler varsa önerebiliceğiniz. Ayrıca görselde olmayan dizilerde mutlaka vardır. Sizlerde listelerde olan dizilerden yorum isterseniz isim verin yorumumu iletirim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Anime olsada jojo izlemenizi oneririm kesinlikle benzersiz bir deneyim begenirseniz part 7 8 animesi yapilmadigi icin mangalarinida okuya bilirsiniz. Anime izlemem diyorsaniz bile izleyin ayrica attack on titanda tavsiye ederim anime sevmeyen kitle bile cok ovuyor

Silo izle bremın pişman olmazsınn

Anime olsada jojo izlemenizi oneririm kesinlikle benzersiz bir deneyim begenirseniz part 7 8 animesi yapilmadigi icin mangalarinida okuya bilirsiniz. Anime izlemem diyorsaniz bile izleyin ayrica attack on titanda tavsiye ederim anime sevmeyen kitle bile cok ovuyor
İsimlerini olsun falan çok doydum da içimden gelmiyor anime izlemek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Silo izle bremın pişman olmazsınn
İzledim çok durağan dizileri sevmesemde sarıyor. Yeni sezon beklemek vs bu dizide çok sıkıntı çıkartır valla.

Sherlock dizisini göremedim onu önerebilirim. Ve forever tek sezonluk güzel bir dizi.

Son düzenleme:

Game of Thrones: Böyle bir şah eseri izlemediğin için çok şanslısın. Sadece finali kötü. onun harici çok sarıyor.​

House of the Dragon: GOT devam dizisi. Onun kadar olmasa da baya kaliteli. Hala devam ediyor.​

The Haunting of Hill House​

Brooklyn Nine-Nine​

Tom Clancy's Jack Ryan​

İsimlerini olsun falan çok doydum da içimden gelmiyor anime izlemek

İzledim çok durağan dizileri sevmesemde sarıyor. Yeni sezon beklemek vs bu dizide çok sıkıntı çıkartır valla.
bence izleyin bunlar diger animeler gibi degiller bende cok anime izlemiyorum zaten attack on titan bircok insana gore hollywood dizileri seviyesinde ben izlerken akip gitti. Jojo kalite olarak o kadar olmasada izlemesi asiri zevkli bir seri ilk 9 bolumu sıkıcı ama sonrası yine akıp gidiyor bir şans verin derim kesinlikle iki animeyede ozellikle attack on titanin 3-cu sezonunu cok seveceksiniz

Selamlar,
Sadece 2 sezon çekildi ama izlemediysen ve bilimkurgu tarzı seviyorsan, The Visitors 2009 izleyebilirsin, baya sarar...

izlemiş onu

arsen lupen izleyebilrsin uzun sure sonra boyle diziye baglanıp izledim

berlin / Obliterated sevdigim kısa dizilerdi
Lupin diye bir dizi bulabildim o isimde. Oda yorumlara baktım gerçek arsen lupin değil onun hayranını hikaye alıyormuş sanırım

bence izleyin bunlar diger animeler gibi degiller bende cok anime izlemiyorum zaten attack on titan bircok insana gore hollywood dizileri seviyesinde ben izlerken akip gitti. Jojo kalite olarak o kadar olmasada izlemesi asiri zevkli bir seri ilk 9 bolumu sıkıcı ama sonrası yine akıp gidiyor bir şans verin derim kesinlikle iki animeyede ozellikle attack on titanin 3-cu sezonunu cok seveceksiniz
Sizin ısrarınıza bakıcam titana

Sherlock dizisini göremedim onu önerebilirim.
İzledim listede var

Breaking bad var ama better call saul yok hocam izlemediniz mi

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kanka bu nedir ya, vallahi helal olsun, sen aslında bize tavsiye verecek durumdasın. 5 tane var mı yabancı kesin izle dediğin :)

Geri