Neler Yeni

Ölü piksel iade edilmesi şart mıdır?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Alper Kaplan
merhabalar hepsiburada üzerinden altına linkini bıraktığım model monitörü alacağım. İnternetten alacağım için 1-2 adet ölü piksel çıkması durumunda iade etmeyi düşünmüyorum. uğraşmak istemiyorum doğrusu. Sizce kafaya takılacak bir durummudur? Birde bu model iyi midir? youtubede 2 ay önceki inceleme videoları var

flamerood

80+
Sıfır ürün alıyosunuz hatasız olmasını istersiniz bunun için iade edebilirsiniz ya da değişim isteyebilirsiniz.
Rahatsız etmeyecek bir yerde vs çıkarsa etmeyebilirsiniz tamamen size bağlı.

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Muhammed Ali Şimşek
değişim yaparlar ben olsam riske atmam

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Abdullah
dell alienware 360hz model monitor aldım bunu önerir misiniz iadeye yollamalımıyım dell monitor

brycexyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak D
Bende çıkmıştı 3 4 ölü pixel. Çok rahatsız ediciydi. İade veya değişim beklemeye değecek bir durum.

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Tugay gedik
benim şuan ki hali hazırda kullanmış olduğum monitörde sağ alt köşeye yakın 1 adet ölü pixel var ama beni hiç rhatsız etmediği için uğraşmak istemedğimden iade etmedim zaten çoğu firma 1 adet ölü pixele bir şey demiyor ( ölü pixel garantili cihazlar hariç ) 2-3 pixele kadar normal karşılanıyor ekranın ortasında biyerde olsaydı cok rahatsız ederdi orası ayrı bir durum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,844
İsim
Emir
Bence ölü pikselin konumuna da bağlı.Ekranın orta bölümünde değilse çok sorun olmayabilir tamamen size kalmış bir şey

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim şuan ki hali hazırda kullanmış olduğum monitörde sağ alt köşeye yakın 1 adet ölü pixel var ama beni hiç rhatsız etmediği için uğraşmak istemedğimden iade etmedim zaten çoğu firma 1 adet ölü pixele bir şey demiyor ( ölü pixel garantili cihazlar hariç ) 2-3 pixele kadar normal karşılanıyor ekranın ortasında biyerde olsaydı cok rahatsız ederdi orası ayrı bir durum
ne kadar süredir kullanıyosunuz artmıyor değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

dell alienware 360hz model monitor aldım bunu önerir misiniz iadeye yollamalımıyım dell monitor
gayet güzel model
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfır ürün alıyosunuz hatasız olmasını istersiniz bunun için iade edebilirsiniz ya da değişim isteyebilirsiniz.
Rahatsız etmeyecek bir yerde vs çıkarsa etmeyebilirsiniz tamamen size bağlı.
hepsiburada dan alacağım değişimle iade ile uğraşmak pek istemiyorum çekindiğim konu 1-2 tane olması beni rahatsız etmez ama ilerde sıkıntı çıkarmaması önemli olan

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Melih Baygör
ips vb monitörlerde ölü pikselin riski yayılma ihtimali. ekran teknolojisi sebebiyle zamanlı ölü piksel sayısı artabilir. bu yüzden bulunması istenmez. linkini paylaştığın monitör bence 310hz olması haricinde full hd için pahalı. benzer fiyatlara en azından 2k monitör almanı tavsiye ederim.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Alper Kaplan
ips vb monitörlerde ölü pikselin riski yayılma ihtimali. ekran teknolojisi sebebiyle zamanlı ölü piksel sayısı artabilir. bu yüzden bulunması istenmez. linkini paylaştığın monitör bence 310hz olması haricinde full hd için pahalı. benzer fiyatlara en azından 2k monitör almanı tavsiye ederim.
Fps oyuncusuyum bu nedenle 1080p 300hz arıyorum

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Tugay gedik

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Alper Kaplan
2 seneye yakın oldu baska bi yerde problemle karşılaşmadım teknoloji işi şans işi biraz
Hocam müsait iseniz fotoğraf atma şansınız varmı masaüstündeyken falan ne kadar rahatsız edici onu merak ediyorumda

Top Bottom