T Temple 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 254 Dahası Reaksiyon skoru 73 İsim Ahmet 31 Temmuz 2020 #1 Hepsiburada dan Asus vg24vq monitör almıştım. Bu resimdeki ölü pixellerden bişey olur mu dağılma filan bide değişim veya iade alırlar mı? (Şuanda stoklarda yok) fxIUaB.jpg fxIUaB Fotoğrafı, resimleri, fotoğrafları hizliresim.com bTyzv6.jpg bTyzv6 Fotoğrafı, resimleri, fotoğrafları hizliresim.com
Hepsiburada dan Asus vg24vq monitör almıştım. Bu resimdeki ölü pixellerden bişey olur mu dağılma filan bide değişim veya iade alırlar mı? (Şuanda stoklarda yok) fxIUaB.jpg fxIUaB Fotoğrafı, resimleri, fotoğrafları hizliresim.com bTyzv6.jpg bTyzv6 Fotoğrafı, resimleri, fotoğrafları hizliresim.com
Kamina 80+ Platinum Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 11,843 En İyi Cevap 1 31 Temmuz 2020 #2 Garantisi varsa değişim yaparlar. Ölü piksel senden kaynaklı bir şey değil. Ha bu kadarı zarar eder mi dersen beni rahatsız etmez.
Garantisi varsa değişim yaparlar. Ölü piksel senden kaynaklı bir şey değil. Ha bu kadarı zarar eder mi dersen beni rahatsız etmez.