Monitörde ölü pixel var Ne yapmalıyım ?

TioX

80+
Reaksiyon skoru
0

ASUS VP249QGR adlı ürünü aldım bugün elime ulaştı. monitörde 1 adet ölü pixel çıktı başka yerde olsa dert etmezdim belkide ekranın ortasında belli oluyor baya. Aldığım yerden değişimini iadesini vs. mi talep etmeliyim yoksa ürünü garantiyemi göndermeliyim ?​

Muhtemelen iade alınmaz. 1ölü pikselde iade almıyor firmalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldığın yer itopya mı?

ASUS VP249QGR adlı ürünü aldım bugün elime ulaştı. monitörde 1 adet ölü pixel çıktı başka yerde olsa dert etmezdim belkide ekranın ortasında belli oluyor baya. Aldığım yerden değişimini iadesini vs. mi talep etmeliyim yoksa ürünü garantiyemi göndermeliyim ?​

Garanti sizi uğraştırır. İade etmek istiyorum diyip iade edin. Tekrar alın.

İnternet üzerinden gameinggentr den aldım

Gözüne batan bir yerse iade iste benim de monitörüm de var sol alt köşelerde bir yerlerde artık fark etmiyorum ama çok bariz ise gaming.gen.tr ile iletişime geç iade veya değişim iste.

Değişim iste. 1 tane dahi ölü piksel varsa o ürün ayıplı maldır değişiminin yapılması lazım.

usta ürünü begenmedim diyip iade et
olü pikseli soyleme
aslında değişim istemek niyetindeydim ama niçin ölü pixel i söylemiyim ki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gözüne batan bir yerse iade iste benim de monitörüm de var sol alt köşelerde bir yerlerde artık fark etmiyorum ama çok bariz ise gaming.gen.tr ile iletişime geç iade veya değişim iste.
zaman geçtikce yayılıyormus diye gördüm biyerde doğrumudur o ?

aslında değişim istemek niyetindeydim ama niçin ölü pixel i söylemiyim ki ?
bazı firmalar 5 ölü piksel olmadan değişim yapmıyorum vs. tarzında saçma sebepler sunabiliyor bu yüzden yeni aldıysan direkt iade talep edebilirsin istersen gaming gen tr teknik servis mail adresine yaz oradan yardımcı oluyorlar ben her soruma oradan yanıt aldım sizi ded mağdur edeceklerini düşünmüyorum

Beğenmedim de iade et. Ölü piksel değişim servis işine bulaşma uğraşırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,112
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri