Omen 25I VS Dell 2422HS 23.8 Mi?

Reaksiyon skoru
0
ikisinden birini almak istiyorum sizce hangisini almalıyım. Omen da MPRT varmış bu bir problem olur mu birde Dell monitörde fazla ışık sızması var mıdır?

Ne kadara alacaksın ikisini o da önemli, hp omen 25i daha iyi duruyor.

Ne kadara alacaksın ikisini o da önemli, hp omen 25i daha iyi duruyor.
buralardan almayı düşünüyorum hocam

buralardan almayı düşünüyorum hocam
Bu ikisinden hp omeni alırdım, başka seçeneklerde mevcut düşünürsen

Bu ilk 3'e takıldım kaldım. Hangisini almalıyım?

Bu ilk 3'e takıldım kaldım. Hangisini almalıyım?
Senin için sıralama yapayım.
25i>g2412>2422hs.

ustam 25i güzel de fakat mprt diye bir olayı varmış. 1ms değilde 4ms diyorlar anlamadım. Aydınlatırsan sevinirim.
Bu sadece omene özel değil.
Oled olmayan hiçbir monitör 1ms değildir, mprt 1ms çoğu monitörde bulunur ve sahte MS tir.

25i 4ms gtg ye yani gerçek 4MS e sahip, iiyama g2470hsu-b1 modeli 2.8gtg MS e sahip mesela, bütçendeki en azı o.
G2412 ise yaklaşık 4ms e sahip.
Dell olan yine 4ms civarına sahip.

Anladım hocam valla çok kararsızım ya. 25i'nin tasarımı çok hoş ama yukarı aşağı çıkma özelliği yok. MSI hiç bilmiyorum. Dell ise ismi güven veriyor.
Bu sadece omene özel değil.
Oled olmayan hiçbir monitör 1ms değildir, mprt 1ms çoğu monitörde bulunur ve sahte MS tir.

25i 4ms gtg ye yani gerçek 4MS e sahip, iiyama g2470hsu-b1 modeli 2.8gtg MS e sahip mesela, bütçendeki en azı o.
G2412 ise yaklaşık 4ms e sahip.
Dell olan yine 4ms civarına sahip.

Anladım hocam valla çok kararsızım ya. 25i'nin tasarımı çok hoş ama yukarı aşağı çıkma özelliği yok. MSI hiç bilmiyorum. Dell ise ismi güven veriyor.
Msi zaten g24f2 ile aynı paneli kullanıyor ve iç yapısı itibari ile daha iyi g24f2 den.
Yukarı aşşağı istiyorsan stand alabilirsin veya pahalı ama g24f2 ile 24g2spu var.

Ben sana diyeyim monitörde markaya değil modele bakılır ve modele baktığımızda sonuç yukarıdaki gibi.

Msi zaten g24f2 ile aynı paneli kullanıyor ve iç yapısı itibari ile daha iyi g24f2 den.
Yukarı aşşağı istiyorsan stand alabilirsin veya pahalı ama g24f2 ile 24g2spu var.

Ben sana diyeyim monitörde markaya değil modele bakılır ve modele baktığımızda sonuç yukarıdaki gibi.
Siz olsanız hangisini alırsınız?

Geri