Master Chief
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
ikisinden birini almak istiyorum sizce hangisini almalıyım. Omen da MPRT varmış bu bir problem olur mu birde Dell monitörde fazla ışık sızması var mıdır?
Ne kadara alacaksın ikisini o da önemli, hp omen 25i daha iyi duruyor.
Bu ikisinden hp omeni alırdım, başka seçeneklerde mevcut düşünürsen![]()
HP Omen 25I 22J05E9 FHD Oyuncu Monitörü Fiyatı ve Özellikleri
HP Omen 25I 22J05E9 FHD Oyuncu Monitörü özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
buralardan almayı düşünüyorum hocam![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
Senin için sıralama yapayım.Bu ilk 3'e takıldım kaldım. Hangisini almalıyım?
![]()
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
HP Omen 25I 22J05E9 FHD Oyuncu Monitörü Fiyatı ve Özellikleri
HP Omen 25I 22J05E9 FHD Oyuncu Monitörü özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
ustam 25i güzel de fakat mprt diye bir olayı varmış. 1ms değilde 4ms diyorlar anlamadım. Aydınlatırsan sevinirim.Senin için sıralama yapayım.
25i>g2412>2422hs.
Bu sadece omene özel değil.ustam 25i güzel de fakat mprt diye bir olayı varmış. 1ms değilde 4ms diyorlar anlamadım. Aydınlatırsan sevinirim.
Bu sadece omene özel değil.
Oled olmayan hiçbir monitör 1ms değildir, mprt 1ms çoğu monitörde bulunur ve sahte MS tir.
25i 4ms gtg ye yani gerçek 4MS e sahip, iiyama g2470hsu-b1 modeli 2.8gtg MS e sahip mesela, bütçendeki en azı o.
G2412 ise yaklaşık 4ms e sahip.
Dell olan yine 4ms civarına sahip.
Msi zaten g24f2 ile aynı paneli kullanıyor ve iç yapısı itibari ile daha iyi g24f2 den.Anladım hocam valla çok kararsızım ya. 25i'nin tasarımı çok hoş ama yukarı aşağı çıkma özelliği yok. MSI hiç bilmiyorum. Dell ise ismi güven veriyor.
Siz olsanız hangisini alırsınız?Msi zaten g24f2 ile aynı paneli kullanıyor ve iç yapısı itibari ile daha iyi g24f2 den.
Yukarı aşşağı istiyorsan stand alabilirsin veya pahalı ama g24f2 ile 24g2spu var.
Ben sana diyeyim monitörde markaya değil modele bakılır ve modele baktığımızda sonuç yukarıdaki gibi.
Yukarı aşşağı önemli değilse bunu alırım:Siz olsanız hangisini alırsınız?