Eger ki tam boy klavye ariyorsan ve butcen o civarda ise alinir. Aslinda daha dun 1069 TL idi.Hepsiburada'dan alacaktım ama alamadım. GPN Teknoloji kendi sitesinde 1199 TL'ye sarıyor. 1200 TL'ye bu klavye alınır mı sizce?
Evet dün 1069tl idi fiyatı arttı. Nays ile 920tl yr geliyordu ama pazartesi param yatacak alamadım. Tam boy dert değil bu fiyata başka önerebileceğin klavye var mı?Eger ki tam boy klavye ariyorsan ve butcen o civarda ise alinir. Aslinda daha dun 1069 TL idi.
max butce nedir? 1200 ise Dierya DK61E bakin. Eger artarsa Kemove K61 veya 68 de olabilir.Evet dün 1069tl idi fiyatı arttı. Nays ile 920tl yr geliyordu ama pazartesi param yatacak alamadım. Tam boy dert değil bu fiyata başka önerebileceğin klavye var mı?
Çok fazla para ödemek istemiyorum ya. Bunlara bakmıştım ama 1.4k civarına geliyor. Daha uygun bir şeyler yok mudur?max butce nedir? 1200 ise Dierya DK61E bakin. Eger artarsa Kemove K61 veya 68 de olabilir.
Hocam pek fazla secenek yok zaten tam boy istiyorsaniz encoder alin gecin. Zaten zam yemis. Ama yuzde 60 olsun derseniz dedigim gibi ustte attiklarim Amazon Prime ile ucuza geliyor. Kargo bedavaya geliyor. https://www.amazon.com.tr/Dierya-DK...693498383&sprefix=dierya+dk61e,aps,159&sr=8-4 mesela bu 1100 civariÇok fazla para ödemek istemiyorum ya. Bunlara bakmıştım ama 1.4k civarına geliyor. Daha uygun bir şeyler yok mudur?
%60 kullanmadım hiç alışabilir miyim bilmiyorum. Ben en iyisi HP alayım geçeyim inşallah pazartesiye kadar fiyatı artmaz.Hocam pek fazla secenek yok zaten tam boy istiyorsaniz encoder alin gecin. Zaten zam yemis. Ama yuzde 60 olsun derseniz dedigim gibi ustte attiklarim Amazon Prime ile ucuza geliyor. Kargo bedavaya geliyor. https://www.amazon.com.tr/Dierya-DK61E-Klavyesi-Anahtarı-Anti-Gölgelenme/dp/B08HYZD5XG/ref=sr_1_4?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=3M6R0H6KJ2L61&keywords=dierya+dk61e&qid=1693498383&sprefix=dierya+dk61e,aps,159&sr=8-4 mesela bu 1100 civari
Alisirsiniz bence hocam ama bencede en iyisi encoder alin gecin. 3 klavye tipini de kullandim hem tam boy hem tkl hemde yuzde 60. Acikcasi bence en iyisi TKL klavyeler. Hem fn kombinasyonlarina gerek yok hem az yer kapliyor.%60 kullanmadım hiç alışabilir miyim bilmiyorum. Ben en iyisi HP alayım geçeyim inşallah pazartesiye kadar fiyatı artmaz.
Şans dile artmasın fiyatıAlisirsiniz bence hocam ama bencede en iyisi encoder alin gecin. 3 klavye tipini de kullandim hem tam boy hem tkl hemde yuzde 60. Acikcasi bence en iyisi TKL klavyeler. Hem fn kombinasyonlarina gerek yok hem az yer kapliyor.