Neler Yeni

Omix X700 alınır mı?

hangisi

• X700

Oylar: 3 30.0%
  • A24

Oylar: 7 70.0%

• Oy kullanan toplam üye
    10

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe
7500
Yeni telefon almayı duşunmekteyim. iki telefon var ...
Omix x700 (7600TL) ve Samsung A24 (8300TL)
Omix kullanan kuzenim memnun. A24 deneyimledim ben memnun kaldım ama a24 yaklaşık 500 tl daha pahalı.
farklar;
OMİX
Kutudan şarj 30W, koruyucu film, kılıf, ve 750tl değerindeki kablosuz kulaklık çıkıyor.
ayrıca kablosuz şarj ve 4k video gibi özellikleri var. Suya ve toza dayanıklı amoled 60hz ekran var Ve 6.43 inc ekran daha kompakt.
SAMSUNG
Kutudan sadece kablo çıkıyor, 1080 30 video ama ois de var. Süper amoled 90hz
HELİO G99 çipi var omixte G95 bulunuyordu. 4 sene güvenlik güncellemesi var ve nfc de bulunuyor. Omixte maalesef yok.

Kararsızım kulaklığa da ihtiyacım var çok oyun oynayan biri değilim arada kafa dağıtmalık pubg pes falan giriyorum iki telefon da beklentimi karşılıyor...
Omixe gerek fiyat gerek kutu içeriği açısından daha yakınım. ama size de fikrinizi sormak istiyorum.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Omix in arayüzü kendini kanıtlamış bir arayüz değil onu dikkate almak ta lazım hocam

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,311
İsim
Semih Boran
Omix kullanan kuzenim memnun. A24 deneyimledim ben memnun kaldım ama a24 yaklaşık 500 TL daha pahalı.
farklar;
OMİX
Kutudan şarj 30W, koruyucu film, kılıf, ve 750tl değerindeki kablosuz kulaklık çıkıyor.
ayrıca kablosuz şarj ve 4k video gibi özellikleri var. Suya ve toza dayanıklı amoled 60hz ekran var Ve 6.43 inc ekran daha kompakt.
SAMSUNG
HELİO G99 çipi var omixte G95 bulunuyordu. 4 sene güvenlik güncellemesi var ve nfc de bulunuyor. Omixte maalesef yok.

Kararsızım kulaklığa da ihtiyacım var çok oyun oynayan biri değilim arada kafa dağıtmalık PUBG pes falan giriyorum iki telefon da beklentimi karşılıyor...
Omixe gerek fiyat gerek kutu içeriği açısından daha yakınım. ama size de fikrinizi sormak istiyorum.
Helio g90/g90t ve g95 ısınıyor. Oyuna uygun değil diyebilirim bu sebepten dolayı. G99 da aynı olabilir. Realme 9 pro'ya da bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Omix x400 var annemde oyun oynicaksan iyi normal hayattada iyi
g95 le unisoc t610'u kıyaslamak doğru değil ama haklısınız.

Hermitus

80+ Bronze
oyun oynayacaksan yurtdışı oneplus 8 öneriyorum snapdragon 865 seni üzmez.

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz
Omix kullanan kuzenim memnun. A24 deneyimledim ben memnun kaldım ama a24 yaklaşık 500 TL daha pahalı.
farklar;
OMİX
SAMSUNG

Kararsızım kulaklığa da ihtiyacım var çok oyun oynayan biri değilim arada kafa dağıtmalık PUBG pes falan giriyorum iki telefon da beklentimi karşılıyor...
bende omix x500 var 2022 mayısta aldım kamerası gündüzleri güzel geceleri berbat ötesi bişey pubg de 45 fps veriyor kötü değil jiroskopu felan 1. yıldan sonra böyle telefon bazenleri kasıyor nadiren kendini yeniden başlatıyor onun dışında sorunu yok kulaklığı çok güzel aşırı hoşuma gitti

Salancafa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sacan
farklar;
OMİX
SAMSUNG

Hayır olınmaz o fiyata daha yüksek telefonlar var

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Omix in arayüzü kendini kanıtlamış bir arayüz değil onu dikkate almak ta lazım hocam
MİUİ da sözde kendini kanıtlamış ama çok kötü hocam. ummadık taş baş yarar derler...

Helio g90/g90t ve g95 ısınıyor. Oyuna uygun değil diyebilirim bu sebepten dolayı. G99 da aynı olabilir. Realme 9 pro'ya da bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

g95 le unisoc t610'u kıyaslamak doğru değil ama haklısınız.
ısınma sorunlarını biliyorum helio g99 da o sorun yok... ama ısınmasın diye de 600 700 tl fazladan veripte ekstradan 1000 lira daha aksesuara vermek çok mantıklı gelmiyor..
oyun oynayacaksan yurtdışı oneplus 8 öneriyorum snapdragon 865 seni üzmez.
yurtdışı almayı düşünmüyorum. Alırsam da iphone 11 vesaire düşünürdüm.
bende omix x500 var 2022 mayısta aldım kamerası gündüzleri güzel geceleri berbat ötesi bişey PUBG de 45 fps veriyor kötü değil jiroskopu felan 1. yıldan sonra böyle telefon bazenleri kasıyor nadiren kendini yeniden başlatıyor onun dışında sorunu yok kulaklığı çok güzel aşırı hoşuma gitti
x500 çok giriş segment hocam. g80 var. Yine de iyi, yardımınız için teşekkür ederim.
Hayır olınmaz o fiyata daha yüksek telefonlar var
mesela

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,311
İsim
Semih Boran
MİUİ da sözde kendini kanıtlamış ama çok kötü hocam. ummadık taş baş yarar derler...

ısınma sorunlarını biliyorum helio g99 da o sorun yok... ama ısınmasın diye de 600 700 TL fazladan veripte ekstradan 1000 lira daha aksesuara vermek çok mantıklı gelmiyor..

x500 çok giriş segment hocam. g80 var. Yine de iyi, yardımınız için teşekkür ederim.

mesela
Realme 9 pro hakkında ne düşünüyorsunuz peki?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Realme 9 pro hakkında ne düşünüyorsunuz peki?
realme 9proyu inceledim... Gayet iyi ama IPS LCD ekrandan dolayı canımı sıktı ve yorumlarına baktığım kadarıyla güncelleme sıkıntıları oluyormuş. Almayi düşünebilirim ama x700 e oranla tek eksi yönü belkide kablosuz şarj. realmede kablosuz sarj olsa bi saniye düşünmezdim ama yapacak çok ta bir şey yok.. açıkçası bu bütçede cok kararsız kaldım. biraz daha bütçe düşürüp x600 ya da realme c55 almayı da düşünmedim değil. kararsızım kısacası.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,311
İsim
Semih Boran
realme 9proyu inceledim... Gayet iyi ama IPS LCD ekrandan dolayı canımı sıktı ve yorumlarına baktığım kadarıyla güncelleme sıkıntıları oluyormuş. Almayi düşünebilirim ama x700 e oranla tek eksi yönü belkide kablosuz şarj. realmede kablosuz sarj olsa bi saniye düşünmezdim ama yapacak çok ta bir şey yok.. açıkçası bu bütçede cok kararsız kaldım. biraz daha bütçe düşürüp x600 ya da realme c55 almayı da düşünmedim değil. kararsızım kısacası.
Sıkıntı denetlemede güncel demesi. Çözümü de çok kolay. Vpn açınca geliyor. Bulduğunda vpni kesebilirsiniz. İndiriyor ve kuruyor sorunsuz.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sıkıntı denetlemede güncel demesi. Çözümü de çok kolay. Vpn açınca geliyor. Bulduğunda vpni kesebilirsiniz. İndiriyor ve kuruyor sorunsuz.
uzun süre düşüneceğim, çok teşekkürler.

Salancafa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sacan

ısınma sorunlarını biliyorum helio g99 da o sorun yok... ama ısınmasın diye de 600 700 TL fazladan veripte ekstradan 1000 lira daha aksesuara vermek çok mantıklı gelmiyor..

mesela
A24

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,472
Üyeler
160,250
Son üye
onrkig
Top Bottom