Ön ödemeli kartlar

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
933
Ön ödemeli kartlar içerisinde en avantajlısı hangisi

Turkcell kullanıyorsanız Paycell baya avantajlı harcama yaptıkça puan birikiyor o puanlarla internet,oyun kodları,indirim kuponları alınabiliyor.

Turkcell kullanıyorsanız Paycell baya avantajlı harcama yaptıkça puan birikiyor o puanlarla internet,oyun kodları,indirim kuponları alınabiliyor.
Çok teşekkür ederim ama Turkcell kullanmıyorum ben tosla ininal vb kastetmiştim

Diğerlerini pek kullanmıyorum ama Paparaya bir bak onda da bazı harcamaların %50sini hediye olarak geri yüklüyorlar geçen sene sinemaya gitmiştim 2 bilet aldım toplam 50₺ o zaman sinemalarda geçerli %50 iade vardı bir bilet bedavaya gelmişti.

Diğerlerini pek kullanmıyorum ama Paparaya bir bak onda da bazı harcamaların %50sini hediye olarak geri yüklüyorlar geçen sene sinemaya gitmiştim 2 bilet aldım toplam 50₺ o zaman sinemalarda geçerli %50 iade vardı bir bilet bedavaya gelmişti.
Wow teşekkürler

Papara da eğer ayda farklı kişilerden 10 üzeri para gönderimi aldığında diğer gelen gönderimlerden %3.4 mü ne para kesiyor. Ama ben sadece bankadan para yükleyip kullanırım diyorsan bence aralarında en iyi olanı papara.

Enpara kullanıyorum eft ,havale ücreti yok şuan steamde aldığın oyunun yarıparası iade kampanyası da var sonuna kadar öneririm

Enpara kullanıyorum eft ,havale ücreti yok şuan steamde aldığın oyunun yarıparası iade kampanyası da var sonuna kadar öneririm
Onu kullanıyorum knka da o normal banka kartı ön ödemeli kart değil 🤣

Geri