Up rez+1- Bu yapılan işlem pc yi hızlandırır mı?
2- pc nin ömrünü kısaltır mı veya işlemciye bir zarar verir mi
Alıntıyı görüntüle
sürekli bütün işlemci çekirdeklerini kullanmaya zorluyorsun çok fazla bi zararı olmaz ama ne gerek varki bunu yapmaya ?1- Bu yapılan işlem pc yi hızlandırır mı?
Alıntıyı görüntüle
bu tik kapalı olması önerilir bu ayar kullanılan çekirdek sayısını kısıtlamaya yarar açıp mesela 8 çekirdek varsa 4 çekirdek seçersen sadece 4 çekirdeği kullanır bu genelde yazılım geliştirmede kullanılır örneğin bir program geliştirir bunun 4 çekirdekli bir bilgisayarda nasıl performans sergileyeceğini görmek için kullanırsın eğer tiki kapatırsan çekirdek kısıtlaması olmaz bütün çekirdekleri kullanır1- Bu yapılan işlem pc yi hızlandırır mı?
Alıntıyı görüntüle
Mehmet Abi benim kafama bi soru takıldı ben ekran kartı ağırlıklı kullanıyorum ve bilgisayar fan açmadan durmuyor tamam bunda sıkıntı yok işlemci gücünü düşürme gibi bir şansım var mı normal kullanımda fan açmaması içijBir olayı yok bunun, varsayılanda bırak.
Windows Güç Seçeneklerinde maksimum işlemci cart curt bir şeyler vardı ordan düşüyorMehmet Abi benim kafama bi soru takıldı ben ekran kartı ağırlıklı kullanıyorum ve bilgisayar fan açmadan durmuyor tamam bunda sıkıntı yok işlemci gücünü düşürme gibi bir şansım var mı normal kullanımda fan açmaması içij
Ama nasıl işte kanka ?Windows Güç Seçeneklerinde maksimum işlemci cart curt bir şeyler vardı ordan düşüyor![]()
Ben balık tutmayı öğrettim, balığı sen tutacaksınAma nasıl işte kanka ?
İşinin hakkını veren usta profili .dBen balık tutmayı öğrettim, balığı sen tutacaksın![]()
Usta öğrenemedim işteBen balık tutmayı öğrettim, balığı sen tutacaksın![]()