Neler Yeni

Önce kas mı yapmalıyım kilo mu vermeliyim ?

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Spor yapmaya başlamaya karar verdim. kas yapmak istiyorum. ama kiloluyum. önce yağlarımı yakıp kilo verip ondan sonra mı kas yapmaya başlamalıyım yoksa direkt kas yapmaya başlasam iyi olur mu ? vücut şeklimde bozukluk olur mu ? bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

muskA

80+ Silver
Spor yapmaya başlamaya karar verdim. kas yapmak istiyorum. ama kiloluyum. önce yağlarımı yakıp kilo verip ondan sonra mı kas yapmaya başlamalıyım yoksa direkt kas yapmaya başlasam iyi olur mu ? vücut şeklimde bozukluk olur mu ? bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Kas yapmaya başlarsan yağların kasa döner.
Zaten belirli bi idmanın olursa kilo da verebilirsin.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kas yapmaya başlarsan yağların kasa döner.
Zaten belirli bi idmanın olursa kilo da verebilirsin.
peki yağlar kasa dönerse vücutta şekil bozukluğu falan olur m? çünkü göbek var ya

Ege Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ege Batur
Eğer iriysen ve kilo vermeden kas yaparsan yağ kasa dönüşür ve "body builder"lar gibi olursun. Ama kilo verip kas yaparsan daha fit durursun. Yani iri yarı ve kaslı olmak mı yoksa daha zayıf ama kaslı olmak mı? İsteğine bağlı 2'sini de yapabilirsin.

berk.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Barın Berk
benim bildiğim kilo verirken kas yapamassin vücut kilo vermeye odaklaniyormus ama sen bi araştır yanlış biliyo olabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Samed Enser
Kardeş sana tavsiyenin babasi geliyor hazir ol.. once kas mi zayıflama mi degil.. once bu forumu terk edip spora başla.. spora başla sonra gerisi gelir

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
önce yağları yakıp sonra kas yapıcaksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Gecelerin Prensi Frmtr forumlarında prens yakup
kas yapmaya başla...

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Önce kilo verin bence. Kilo vermek için en iyi yollardan biri bisiklet sürmek. Günde 20-30 kilometre sürseniz 1000-1200 arası kalori yakarsınız.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Antremanın ilk başında yaklaşık yarım saat bisiklet veya koşu yap. Yarım saat de o güne ayırdığın bölge için kas çalış. Daha sonra zamanın kalırsa ve gücün kalırsa tekrardan bisiklet veya koşu yap iyice terle 15dk falan sonra direkt duş al bu tempoyla gidersen hem kilo verirsin hemde kas kütlen artar bunun yanı sırada hayvan gibi protein yemen lazım yoksa bişeye benzemez.

berk.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Barın Berk
Antremanın ilk başında yaklaşık yarım saat bisiklet veya koşu yap. Yarım saat de o güne ayırdığın bölge için kas çalış. Daha sonra zamanın kalırsa ve gücün kalırsa tekrardan bisiklet veya koşu yap iyice terle 15dk falan sonra direkt duş al bu tempoyla gidersen hem kilo verirsin hemde kas kütlen artar bunun yanı sırada hayvan gibi protein yemen lazım yoksa bişeye benzemez.
kas geliştirmek istiyorsa cardio yu kas çalıştıktan sonra yapmalı

Top Bottom