ahenk'
80+ Silver
Bir ara yapmaya çalışacağım. Ama çok linç gelir diye yapasım gelmiyor da değil.Yapıştır o zaman bir rehber
Bir ara yapmaya çalışacağım. Ama çok linç gelir diye yapasım gelmiyor da değil.Yapıştır o zaman bir rehber
Tost Kayaoğlu istedi dersin hiçbir şey diyemezler !Bir ara yapmaya çalışacağım. Ama çok linç gelir diye yapasım gelmiyor da değil.
Tamam dost abiTost Kayaoğlu istedi dersin hiçbir şey diyemezler !
Ben yapmayı düşünüyorum uyku probleminin çözümü var reisUyku problemi zaten başlı başına genel bir dert bunu nasıl çözebiliriz cidden bılmıyorum
Kötü olay bro öyle alışmamak lazımBenim hayatım bağımsızlığını ilan etmiş bana hiç sormayın.
Öğlen 3 te kahvaltı gece 1 de akşam yemeği yiyorum.
Nasıl oluyor açıklar mısınBen yapmayı düşünüyorum uyku probleminin çözümü var reis
Virüs altüst etti vallaKötü olay bro öyle alışmamak lazım
Ben yapmayı düşünüyorum uyku probleminin çözümü var reis
Kankam ben hayatı kaliteli yaşamakla ilgili çok genel bir rehber hazırlayacağım. SabırKötü olay bro öyle alışmamak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl oluyor açıklar mısın
Zaten uyku olayı net kaçıp gidiyor hayatı yok etti resmen, ortalama olarak 6 saat uyuyorum veya 7 bunu sabitlemeyi dusunuyorum kacta yataga gecersem 6 saat sonrasına alarm kurup dırekt kalkıyorum ayagaVirüs altüst etti valla
Birde o derdi şu derdi derken uyku kaçıyor gidiyor.
Beni strese soktu bu süreç.
OooooooKankam ben hayatı kaliteli yaşamakla ilgili çok genel bir rehber hazırlayacağım. Sabır
Alarmı 10dk öncesine koyuyorsun şarkıyı ise en sevdiğin şarkı olsun muslum baba bile olur çok tekrarlı olsun ve ses en yüksekte olsun he uyumadan 30dk önce telefon kahve pC televizyon izleme odan tam zaferi karanlık olsun kahvaltıyı tam yapKötü olay bro öyle alışmamak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl oluyor açıklar mısın
En basıtınden bı odayı toplamam lazım aylardır toplamadım oyle duruyopr bır sey de yapmıyorum full usengeclıkZaten uyku olayı net kaçıp gidiyor hayatı yok etti resmen, ortalama olarak 6 saat uyuyorum veya 7 bunu sabitlemeyi dusunuyorum kacta yataga gecersem 6 saat sonrasına alarm kurup dırekt kalkıyorum ayaga
Zaferi değil zeferiAlarmı 10dk öncesine koyuyorsun şarkıyı ise en sevdiğin şarkı olsun muslum baba bile olur çok tekrarlı olsun ve ses en yüksekte olsun he uyumadan 30dk önce telefon kahve PC televizyon izleme odan tam zaferi karanlık olsun kahvaltıyı tam yap
Bende de şöyle bir olay var.Zaten uyku olayı net kaçıp gidiyor hayatı yok etti resmen, ortalama olarak 6 saat uyuyorum veya 7 bunu sabitlemeyi dusunuyorum kacta yataga gecersem 6 saat sonrasına alarm kurup dırekt kalkıyorum ayaga