9pro ve öncesine sorunsuz atılıyor 10 ve üzerine henüz belli değilOneplus telefonlara imei atılıyor mu
Şöyle birsey var, ben yarın 15500 e Avrupa 12/256 OnePlus 11 alıyorum. Cihazı 4+4 çift sim olduğundan dolayı açık bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Her yıl yılbaşında yenileniyor bu süre. Şuanda yıl başına 8 ay var yani 4+4 kullanım süresini kurtarıyor, yıl başından sonra eylüle kadar yine 8 ay kullanacağım, daha sonrasında yani 16 ay bitmeden önce, burdan Artvin'e 600 TL uçak bileti, artvinden 60 TL ye Gürcistan Batum a otobüs bileti ve 6900 TL kayıt ücretinin sonunda telefonu TR cihazı olarak kayıt ettireceğim.Oneplus telefonlara imei atılıyor mu
Sonuç olarak her şey dahil tr cihazı olarak 16/256 OnePlus 11 22-23 bin TL bandına tr de kayıt ettirip kullanabilirsiniz. Kaldı ki iPhone 13 pro dan çok daha iyi bir telefon ve 13 pro dan daha ucuza geliyor.Şöyle birsey var, ben yarın 15500 e Avrupa 12/256 OnePlus 11 alıyorum. Cihazı 4+4 çift sim olduğundan dolayı açık bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Her yıl yılbaşında yenileniyor bu süre. Şuanda yıl başına 8 ay var yani 4+4 kullanım süresini kurtarıyor, yıl başından sonra eylüle kadar yine 8 ay kullanacağım, daha sonrasında yani 16 ay bitmeden önce, burdan Artvin'e 600 TL uçak bileti, artvinden 60 TL ye Gürcistan Batum a otobüs bileti ve 6900 TL kayıt ücretinin sonunda telefonu TR cihazı olarak kayıt ettireceğim.
Bu dediğim ihtimaller de 16 ay içerisinde OnePlus 11 e IMEI atmanın bir çözümünü bulmazlarsa geçerli.Şöyle birsey var, ben yarın 15500 e Avrupa 12/256 OnePlus 11 alıyorum. Cihazı 4+4 çift sim olduğundan dolayı açık bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Her yıl yılbaşında yenileniyor bu süre. Şuanda yıl başına 8 ay var yani 4+4 kullanım süresini kurtarıyor, yıl başından sonra eylüle kadar yine 8 ay kullanacağım, daha sonrasında yani 16 ay bitmeden önce, burdan Artvin'e 600 TL uçak bileti, artvinden 60 TL ye Gürcistan Batum a otobüs bileti ve 6900 TL kayıt ücretinin sonunda telefonu TR cihazı olarak kayıt ettireceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sonuç olarak her şey dahil tr cihazı olarak 16/256 OnePlus 11 22-23 bin TL bandına tr de kayıt ettirip kullanabilirsiniz. Kaldı ki iPhone 13 pro dan çok daha iyi bir telefon ve 13 pro dan daha ucuza geliyor.