Neler Yeni

Önerdiğiniz Anti-virüs programı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Emin Tamer
Sizce en iyi proaktif (bireysel , şirket için olmayan) anti-virüs programı nedir şuanlık kaspersky almayı düşünüyorum çünkü laptop aldık ve virüs bulaşırsa garantiden çikacağini söyledi media markt (media markttan aldık)

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Kaspersky hocam gerisi bos alin gecin

ItzMeEfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Efe Yağız Ayhan
Kaspersky ya da Bitdefender

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Malwarebytes Kaspersky

EXec

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hasan basri karkan
Yok hocam olmaz
Hocam ben karpeskyi indirdim pc kafayı yedi normalmidir acaba yanlış biseymj indirdim 1 ay ücretsiz deneme vardı onu indirdim ama anlamadım yükledikten sonra bazı tuşlara fln basamamaya başladı pcyi kapatirken hata vermeye başladı bende sildim düzeldi acaba yanlış biseumi yukledimki normalde paralimi bu uygulama

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam ben karpeskyi indirdim pc kafayı yedi normalmidir acaba yanlış biseymj indirdim 1 ay ücretsiz deneme vardı onu indirdim ama anlamadım yükledikten sonra bazı tuşlara fln basamamaya başladı pcyi kapatirken hata vermeye başladı bende sildim düzeldi acaba yanlış biseumi yukledimki normalde paralimi bu uygulama
Paralı ama ücretsiz olarak da kullanabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: EXec

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Bende ole bi sıkıntı yok hocam

EXec

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hasan basri karkan

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Sizce en iyi proaktif (bireysel , şirket için olmayan) anti-virüs programı nedir şuanlık kaspersky almayı düşünüyorum çünkü laptop aldık ve virüs bulaşırsa garantiden çikacağini söyledi media markt (media markttan aldık)
Win 10 kullaniyorsan windows defender yeterli zaten eger pc virus felan oldugunu dusunuyorsan yukle temizle sonra sil cunku performansi dusuyor pc kik ne derse desin bu boyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,641
Üyeler
164,353
Son üye
sadrazam ikram
Top Bottom