Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,512
Böyle saçma firmaları neden öneriyorsun ?
Böyle saçma firmaları neden öneriyorsun ?
Saçma mı? Türk firmalarına bin basarlarBöyle saçma firmaları neden öneriyorsun ?
Süperonline girerek sitesinden altyapı sorgulatarak.Bunu nasıl kontrol edebilirim
free.fr Bak bu efsane 1Gpbs internet 100 küsür tlBöyle saçma firmaları neden öneriyorsun ?
TamamdırAga tamam yeter , Türkiye'de bulunan ve güvenilir firmalarından almak istiyorum.
Evet saçma türkiye firmalarını beğenmiyorsan bu firmalara geçebiliyorsan geçersin.iDirect Evolution W6
SES4 - Internet over Africa, Europe and Americas
BBOX Miami (TV, Internet, Phone, Apps)
Fiber Optics to 1Gbit /s (downstream)
Fiber Box Starter 200M
iDirect Evolution C Band
iDirect Evolution Ku Band
Budget Telecom ADSL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Saçma mı? Türk firmalarına bin basarlar
Kullanıyorum zaten. Üstelik kat ve kat daha hızlısınıEvet saçma türkiye firmalarını beğenmiyorsan bu firmalara geçebiliyorsan geçersin.
donanimarsivi.com
TTnetin altyapısı iyiyse zaten iyi değerler alırsın fakat bazı insanlar bilgisizliği sebebiyle millenicom diyorlar fakat altyapısının ttnetten kiraladığının ya farkında değiller veya karşı tarafın altyapısının kötü olacağını tahmin edemiyor.abi türk telekom fiber 50 aldım adamlar gerçekten 50 mbitin tamamını veriyor upload 5 di 8 e çıkardılar TT seviyorum güvenebilirsin
Turknet şaşırttı , 1 mbps upload ahshsh ve fiyat 85 TL . Türk Telekom ve Turkcelli hiç sormayın fiyat ve hız Berbat.Sadece adsl varmış ve millenicom en iyisini sundu 16 mbps download 4 mbps upload