Çözüldü✓ Önerebileceğiniz ssd nedir

BENDEKİ PRO MODEL SENİN ATTIĞIN PROSUZMUŞ alınır çok iyi model. bende 2 tb olanı var anakartımda pasif soğutma yok. 2 defa 60gb oyun taşıdıktan hemen sonra occt'den tüm sistemi teste soktum sıcaklıkları yükselttim biter bitmez de crystal diskmartan hız testi yaptım 7400 küsüre 6500 falan çıktı. Sıcaklıklar da 60 üstünü görmedi. Yani hız düşmesi olmuyor. DRAM yok ama önbellek gibi bir şey var. A tier yani tepe model.

Kioxia Exceria Pro olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Alabilirsin, bütçe biraz daha çıkarsa bu Ssd'nin hızları daha yüksek.

Okadar yüksek hızlara ihtiyacım yok hocam sn de 6gb yazsam internet kurtarmıyor etmiyor teşekkür ederim

anakartında pasif soğutma yoksa hız düşüşü yaşayacak özellikle yazın
Anakartta soğutma bloğu var ondan yana sorun yok ancak çok yüksek hızlara ihtiyacım yok bir süredir hiçbirşey takip etmiyordum en son 4000 ler nimetti şimdi 14000 görünce bi heyecan yapıp alacaktım da var geçtim hiç gerek yok diye :kekw:

• Beğen
Anakartta soğutma bloğu var ondan yana sorun yok ancak çok yüksek hızlara ihtiyacım yok bir süredir hiçbirşey takip etmiyordum en son 4000 ler nimetti şimdi 14000 görünce bi heyecan yapıp alacaktım da var geçtim hiç gerek yok diye :kekw:
sadece oyun içinse gen 3'ler de yeterli ama fiyatları gen4 lere aşırı yakın. tam bütçe ne ?

Adata markasından uzak durmanı öneririm. Bir defa dedim telefon için mikrokart 1tb Adata alayım. Trendyoldan almıştım sanırım 2 hafta kullandım ve telefonu kullandığım zaman belleğe erişim yapılamadı. İçinde o kadar özel verim gitti.

Adata ile iletişime geçtim sanırım Çin ofisiydi, dediler elimizden bir şey gelmez ve paranı iade yapamayız. İstersen kartı yolla inceleyelim onaralım geri gönderelim.

Dedim bir daha sizden ne ürün alırım nede ürünlerinizi öneririm. 1 micro kart için göndermeyle uğraşmaya değmez.

sadece oyun içinse gen 3'ler de yeterli ama fiyatları gen4 lere aşırı yakın. tam bütçe ne ?
Hocam çok bütçe ayırmadım ya attığım ssdyi sipariş ettim elimde gen3 var zaten 500 lük amaç güncel kalsın ve 500 yetmiyordu almışken gen4 olsun dedim

• Beğen
+ olarak SU serisi ssd lerde baya sıkıntılıydı. Diğer serilerinede güvenim yok nedense.

Adata markasından uzak durmanı öneririm. Bir defa dedim telefon için mikrokart 1tb Adata alayım. Trendyoldan almıştım sanırım 2 hafta kullandım ve tetefonu kullandığım zaman belleğe erişim yapılamadı. İçinde o kadar özel verim gitti.

Adata ile iletişime geçtim sanırım Çin ofisiydi, dediler elimizden bir şey gelmez ve paranı iade yapamayız. İstersen kartı yolla inceleyelim onaralım geri gönderelim.

Dedim bir daha sizden ne ürün alırım nede ürünlerinizi öneririm. 1 micro kart için göndermeyle uğraşmaya değmez.
Valla hocam Micro bilmemde arkadaşım kullanıyor sıkıntı yaşamadı bilemiyorum birazda şans faktörü var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ olarak SU serisi ssd lerde baya sıkıntılıydı. Diğer serilerinede güvenim yok nedense.
Sıkıntı yaşarsam iade edebilirim pek sorun değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,277
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri