Alabiliyorsan bile, faturasız alırsan kart ücreti alırlar. Faturalıda almıyorlar.Merhaba İnternet Üzerinden, Türk Telekom Mobil Hat Alabilir'miyim? Ve Herhangi Bir Ücreti Varmı?
Faturalı da faturaya ekliyorlar kart ücretini sözde vergi adı altındaAlabiliyorsan bile, faturasız alırsan kart ücreti alırlar. Faturalıda almıyorlar.
O her yerde var dostum vergi her türlü alınıyor her şeyden alındığı gibiFaturalı da faturaya ekliyorlar kart ücretini sözde vergi adı altında
Daha yeni aldım hat vergi dahil tarife ve aylık +65 tl kitliyorlar 12 ay boyunca vergi adı altında dediğim buO her yerde var dostum vergi her türlü alınıyor her şeyden alındığı gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Faturasızda da hat kullanım, telsiz kullanım ıvır zıvır saçma sapan vergiler çıkarıyorlar karşına
Hocam numara geçiriyorsanız faturalıda almıyorlar ama 0dan numara alırsanız her türlü alıyorlar parasınıO her yerde var dostum vergi her türlü alınıyor her şeyden alındığı gibi
Faturasızda da hat kullanım, telsiz kullanım ıvır zıvır saçma sapan vergiler çıkarıyorlar karşına
Merhaba İnternet Üzerinden, Türk Telekom Mobil Hat Alabilir'miyim? Ve Herhangi Bir Ücreti Varmı?
O bayilerin dolandırıcılığı kanka öyle diyorlar ama hiç birisi vergi dahil olmuyor her türlü vergi çıkıyor sonradan öyle demelerine bakma senDaha yeni aldım hat vergi dahil tarife ve aylık +65 tl kitliyorlar 12 ay boyunca vergi adı altında dediğim bu
Ben hattı ilk aldığımda yoktu öyle bir durum sonradan yaptılarsa bilemiyorumHocam numara geçiriyorsanız faturalıda almıyorlar ama 0dan numara alırsanız her türlü alıyorlar parasını
![]()
Dijital Tarifeler | Türk Telekom
Türk Telekom mobil dünyasında bol internetli tarifelerden, son model akıllı telefonlara, herkes için bir şey var. Bu renkli dünyaya en uygun fiyatlarla sahip olun!bireysel.turktelekom.com.tr
O bayilerin dolandırıcılığı kanka öyle diyorlar ama hiç birisi vergi dahil olmuyor her türlü vergi çıkıyor sonradan öyle demelerine bakma sen
Ben hattı ilk aldığımda yoktu öyle bir durum sonradan yaptılarsa bilemiyorum
Çok paraydı ya geçenlerde söylemişlerdi, 1000 küsür tl gibi bir şeydi. 1100 mü 1200 mü ne olması lazım.Kaç tl acaba bilginiz varmı
Kaç tl acaba bilginiz varmı, paramı denklesAlabiliyorsan bile, faturasız alırsan kart ücreti alırlar. Faturalıda almıyorlar.
hmm anladım, desene gariban hatta alamayacakÇok paraydı ya geçenlerde söylemişlerdi, 1000 küsür tl gibi bir şeydi. 1100 mü 1200 mü ne olması lazım.
Faturasız almak çok mantıksız zaten, yeni hat alacaksan faturalı kullan mantıklı olan o.Kaç tl acaba bilginiz varmı, paramı denkles
hmm anladım, desene gariban hatta alamayacak