Neler Yeni

Online Oyun Dışında Oyun Oynayamamak.

EmrCPR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
769
Dostlar selam,

Sizlere bir soru konu hakkında danışmak isterim. Ne zaman ki online oyun oynamaya başladım Steam pubg'den itibaren artık hikayeli oyunlar oynayamıyorum (GTA Hariç). Ne zaman ki pubg tarzı açık dünya oyunlarla tanıştım hikayeli oyunları oynamayı bıraktım. Oynadığım oyunlar pubg cs2 bf1 ve 5. Bunları oynuyorum sadece sizde de böyle mi ? Hikayeli oyunlar şu anda çok sıkıcı geliyor.

Mesela çıkan her hikayeli oyunları da alırım. bi almaklarım elden ring diablo felandır. RDR2 bi hevesle aldım sadece 30 dakika oynayıp kapattım. Benim gibi olan var mı ?

Online oyunlardan muazzam derece zevk alıyorum sıkılmadan 10 saat'e yakın pubg oynuyoruz veya diğer oyunları.

God of war dene.

God of war dene.
Hocam onu da denedim indirdim sonrasında vazgeçtim nedense hikayeli oyuna girmek istemiyorum veya zamanımın boşa gittiğini düşünüyorum. veya şöyle örnek vereyim hikayeli oyunlar da ara sahneler de beklemeyi sevmiyorum ama bütün hikayede ara sahlerde geçiyor. Sıkılıp kapatıyorum

bende de aynı durum var 1 saat rdr2 oynayayım diyorum zaman geçmiyor arkadaşlarla cs2 girelim diyoruz bi bakmışız gecelemişiz.

Bende yaşıyorum. Hikayeli oyunlar çekmiyor beni. Hemen bitsin gitsin istiyorum.

bende de aynı durum var 1 saat rdr2 oynayayım diyorum zaman geçmiyor arkadaşlarla cs2 girelim diyoruz bi bakmışız gecelemişiz.
Aynı öyle hocam valla. hikayeli oyunda gerçekten zaman geçmiyor ama online girince zaman su gibi akıp gidiyor.

Dostlar selam,

Sizlere bir soru konu hakkında danışmak isterim. Ne zaman ki online oyun oynamaya başladım Steam pubg'den itibaren artık hikayeli oyunlar oynayamıyorum (GTA Hariç). Ne zaman ki pubg tarzı açık dünya oyunlarla tanıştım hikayeli oyunları oynamayı bıraktım. Oynadığım oyunlar pubg cs2 bf1 ve 5. Bunları oynuyorum sadece sizde de böyle mi ? Hikayeli oyunlar şu anda çok sıkıcı geliyor.

Mesela çıkan her hikayeli oyunları da alırım. bi almaklarım elden ring diablo felandır. RDR2 bi hevesle aldım sadece 30 dakika oynayıp kapattım. Benim gibi olan var mı ?

Online oyunlardan muazzam derece zevk alıyorum sıkılmadan 10 saat'e yakın pubg oynuyoruz veya diğer oyunları.
Hocam arkadaşlarınla girmeye alışınca sıkılmaya başlıyorsun hikayeli oyunlarda oynadıkça midesi bulanıyor insanın

Aynı öyle hocam valla. hikayeli oyunda gerçekten zaman geçmiyor ama online girince zaman su gibi akıp gidiyor.
Abi başlangıç olarak spiderman veya metro başla, normalde gowda önerirdim ancak denemişsiz zaten. İstersen birazcık daha oynarsan anlarsın tadını

Bu durumdan hiç hoşnut değilim sinirlerime hakim olamıyorum bazen ama bırakamıyorumda kurtarsın beni biri

Bende yaşıyorum. Hikayeli oyunlar çekmiyor beni. Hemen bitsin gitsin istiyorum.
Valla öyle hocam ara sahne bi geliyor enter veya boşluğu abanıyorum direk geçsin diye.
Hocam arkadaşlarınla girmeye alışınca sıkılmaya başlıyorsun hikayeli oyunlarda oynadıkça midesi bulanıyor insanın
Bir de oynayacakmış gibi gidip her çıkan hikayeli oyunu da alıyoruz. Hocam arkadaşlar olmasa bile tek başıma bile online girsem hiç çıkasım gelmiyor. Arkadaş ortamı gelince zaten bambaşka bir ortam oluşuyor.
Abi başlangıç olarak spiderman veya metro başla, normalde gowda önerirdim ancak denemişsiz zaten. İstersen birazcık daha oynarsan anlarsın tadını
Valla hiç gelmiyor mesela işteyim telefondan rdr2 videosu görüyorum eve gidince açayım diyorum bi açıyorum 2 3 dakika bekliyorum hemen alt f4 direk online oyunlara :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu durumdan hiç hoşnut değilim sinirlerime hakim olamıyorum bazen ama bırakamıyorumda kurtarsın beni biri
Aynen öyle valla. Çıkan her oyunu da almaya çalışıyorum. steam de 72 adet oyun var girmediğim o kadar çok oyun var ki boşuna alıyorum. Girdiğim oyunların da oynama süresi en fazlası 1 saatir.

Bende tam tersi online oyunları çocukluğumdan beri oynadığım için acayıp sıkılmış vaziyetteyim.Hele ki tr serveri kitlesi oyunlarda tat bırakmıyor.Tabii ki benim de yalniz oynamam da etken var.Kendim geçtiğimiz haftalarda The witcher 3 bitirdim ve baya zevkliydi.Geçen hafta da dying light 2 bitirdim.Hikayeli oyunlar bence çok daha zevkli.Online oyunların asıl sarmasının sebebi arkadaşlarla girip sohbet muhabbet olmasından ötürüdür.

en azından benim için sebebi iletişim ve anlık aksiyonlar. hikayeli oyunlarda solo oynadığın için konuşacak biri olmuyor. veya oyun çok ağır aktığı için bir süre sonra uykum geliyor. cs de falan böyle şeyler asla yok tabii. arkadaşlarınla girmesen bile takımına gelen yabancılarla bir şekilde iletişim kuruyorsun, max birkaç dakikalık roundlar sayesinde kesintisiz fight atıyorsun. sürekli aksiyon var. insan sosyal bir varlık. o yüzden mikrofonun diğer ucunda bir ses olduğunu bilmek daha iyi hissettiriyor.

ben de aynı. Hayatımda ilk defa hikayeli oyun olarak detroit become human bitirdim sardı beni tavsiye ederim :D

Geri