Neler Yeni

Online oyun önerisi .

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Hocam vallaha satacam şu pc yi ya aylarca çalısıp hayalim diye aldım sıktı artık hiç bir oyun zevk vermiyor :(
Bu dediğin batağın tek çıkışı ekip bulmak bende aynı problemi yaşarım diye korkuyordum ama yaşamadım açıkçası Skyrim batağına düşebilirsin witcher3 de oynayabilirsin AC Serisinide baştan sona oynayabilirsin ama illa satmak istiyorum dersende ps4 felan al özel oyunları oynarsın

Abdullah1

80+ Bronze
Bu dediğin batağın tek çıkışı ekip bulmak bende aynı problemi yaşarım diye korkuyordum ama yaşamadım açıkçası Skyrim batağına düşebilirsin witcher3 de oynayabilirsin AC Serisinide baştan sona oynayabilirsin ama illa satmak istiyorum dersende ps4 felan al özel oyunları oynarsın
Hocam ps 4 vardı onu sattım tek basıma sıkıcı oluyor diye

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Hocam ps 4 vardı onu sattım tek basıma sıkıcı oluyor diye
Valla dediğim gibi kendine bir şekilde ekip bul gerçekten keyif alırım dediğin bir oyunda her oyunda illaki türk bir ekip oluyor

Abdullah1

80+ Bronze
Valla dediğim gibi kendine bir şekilde ekip bul gerçekten keyif alırım dediğin bir oyunda her oyunda illaki türk bir ekip oluyor
Hocam eskiden iyi oynardım fps oyunlarını ama şimdi kötüleştim kuzenle girim diyorum yok girmiyor benle kötü oyynuyorsun diyor dc den birilerini buluyyorum maç giriyorum kötü oynuyorsun diyor atıyorlar beni sürekli ekipte bulamıyorum

• Üzgün
Reaksiyonlar: Wedi

BugraVR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mert
bende aldım pc yi yok oyun oynamıyorum sıktı artık büyüdük mü ne ?

Abdullah1

80+ Bronze
H
bende aldım pc yi yok oyun oynamıyorum sıktı artık büyüdük mü ne ?
Hocam valla büyük artık bitcoin işine girmek istiyorum ben artık ama korkuyorum bir andan :D

Farway

80+ Silver
Pubg Mobile indirebilirsin veya orjinalini al ama daha uçaktan inmeden vurulabilirsin orjinalinde

Abdullah1

80+ Bronze

Farway

80+ Silver
YYok be hocam PUBG gibi oyunlar arkadaş olmadan sıkıyor
Gta vice city e türk yaması kur oyna sarıyor olmadı poly bridge 2 kur süper mario oyna cidden eğlenceli.Eskiden abuzittinin maceraları diye bir flash oyun serisi vardı onu oyna olmadı metin2 yükle oyna :D
Edit: oyun oynamayı bırak video editlemeyi felan öğren 3d tasarım yapmayı öğren hem parada kazanabilirsin

Abdullah1

80+ Bronze
Gta vice city e türk yaması kur oyna sarıyor olmadı poly bridge 2 kur süper mario oyna cidden eğlenceli.Eskiden abuzittinin maceraları diye bir flash oyun serisi vardı onu oyna olmadı metin2 yükle oyna :D
Onlar olabilir hocam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,957
Üyeler
168,715
Son üye
suleymanhmett
Top Bottom