Online oyun önerisi .

Fortnite olabilir hiç oynamadım bi bakarım
İlk başta alışamayabilirsin ama oynadıkça kolaylaşacaktır oyuna alışman. Oyuna sürekli yeni şeyler geliyor. Daha öncesinde 2 kez Avengers İnfinity War oyun modu gelmişti diye hatırlıyorum ve baya kalmıştı öyle çok sarıyordu.

İlk başta alışamayabilirsin ama oynadıkça kolaylaşacaktır oyuna alışman. Oyuna sürekli yeni şeyler geliyor. Daha öncesinde 2 kez Avengers İnfinity War oyun modu gelmişti diye hatırlıyorum ve baya kalmıştı öyle çok sarıyordu.
Hocam zaten 1 2 video gördüm adamlar bildiğin klavyeye random atarak oynuyor biraz garip :D

Artık oynadığım oyunlar sıktı.Arkadaşım falan yok tek oynuyorum tek basıma eğlenebileceğim bir oyun falan varmıdır ?

Sistem:
Rx 580
ryzen 5 3500x
16 gb ram
Oyunlarım
Valo
Cs
Rainbow
Gta 5
Rocket league
ınsurgency
asetto corsa
among us
ets 2
minecraft
warzone
lol

artık hepsi sıktı başka oyunlar istiyorum tek oynayabilecegim
dying lighht

The last of us 1 ve 2 oynamanı öneririm.Biz kuzenimle 1.yi bitirmiştik çok eğlenceliydi. 2.oyunun videolarını izledim ve o da çok güzel gibi duruyordu.İzlemesi baya eğlenceliydi.
tobi kankam o oyunlar ps oyunu değil mi pc ye inmiyor diye biliyorum yani çıkmadı daha diye biliyorum

Artık oynadığım oyunlar sıktı.Arkadaşım falan yok tek oynuyorum tek basıma eğlenebileceğim bir oyun falan varmıdır ?

Sistem:
Rx 580
ryzen 5 3500x
16 gb ram
Oyunlarım
Valo
Cs
Rainbow
Gta 5
Rocket league
ınsurgency
asetto corsa
among us
ets 2
minecraft
warzone
lol

forza

Sistem:
Rx 580
ryzen 5 3500x
16 gb ram
Oyunlarım
Valo
Cs
Rainbow
Gta 5
Rocket league
ınsurgency
asetto corsa
among us
ets 2
minecraft
warzone
lol

adresi atimm

Sistem:
Rx 580
ryzen 5 3500x
16 gb ram
Oyunlarım
Valo
Cs
Rainbow
Gta 5
Rocket league
ınsurgency
asetto corsa
among us
ets 2
minecraft
warzone
lol

İstanbul Kıyamet Vakti

Sistem:
Rx 580
ryzen 5 3500x
16 gb ram
Oyunlarım
Valo
Cs
Rainbow
Gta 5
Rocket league
ınsurgency
asetto corsa