GazzeliAtalay
80+ Bronze
Online olması halinde bazı sınavları başkalarına çözdürmek istiyorum. Bunu yaptırabileceğim güvenilir siteler veya sayfalar var mı?
kanka yapay zeka kullanmayı deneyebilirsinOnline olması halinde bazı sınavları başkalarına çözdürmek istiyorum. Bunu yaptırabileceğim güvenilir siteler veya sayfalar var mı?
chatcptOnline olması halinde bazı sınavları başkalarına çözdürmek istiyorum. Bunu yaptırabileceğim güvenilir siteler veya sayfalar var mı?
kanka yapay zeka kullanmayı deneyebilirsin
Hukuk okuyorum. Soruların çoğunu yanlış çözüyor :/chatcpt
İlk defa duyuyorum bi örnek verirmisin ?Hukuk okuyorum. Soruların çoğunu yanlış çözüyor :/
Hocam sorularım pratik sorular bilgi soruları değil. X’in hırsızlık ,adam öldürme , boşanması aynı soruda bile olabiliyor. Bu tarz sorularda mutlaka hata yapıyor.İlk defa duyuyorum bi örnek verirmisin ?
Sahibindendeki ilanlara bakabilirsiniz orada online sınav çözen birsürü hoca bulunuyor. Ayrıca chatgpt yerine bing ai kullanın. Chat gpt gptai 3.5 kullanıyor bing ai ise gpt4.0 kullaniyor daha gelişmiş bir yapay zekaya sahip. Şahsen sözel olan online sınavlarımin birkaçını ben de bing ai yaptırdım 90 üzeri not aldı makine mühendisliği okuyorumOnline olması halinde bazı sınavları başkalarına çözdürmek istiyorum. Bunu yaptırabileceğim güvenilir siteler veya sayfalar var mı?
Merhaba güvenilir birini bulduysan söyleyebilir misin lütfen acilOnline olması halinde bazı sınavları başkalarına çözdürmek istiyorum. Bunu yaptırabileceğim güvenilir siteler veya sayfalar var mı?
Okulumdan birine çözdürdüm.Merhaba güvenilir birini bulduysan söyleyebilir misin lütfen acil
Ben de yardım alabilir miyim çözen kişidenOkulumdan birine çözdürdüm.
Sorarım isterseniz sınav bilgisi ve tel bırakın özeldenBen de yardım alabilir miyim çözen kişiden
İlk defa mı ? İngilizcede bile bazı soruları yanlış çözüyor tamamen güvenilir diyemem. Türkçe olursa yalnış çözme ihtmali daha yüksekİlk defa duyuyorum bi örnek verirmisin ?