Öncelikle teşekkür ederim. Online kısmı örnek olarak (fallguys, humanfall gibi oyunların mantığı gibi olucak) serverı bir kişi kurup diğerleri ona bağlanıcak.İstek listesine ekledim. Online kısmı nasıl olacak? Sunucu işini nasıl halledeceksin?
Bu hafta demo sürümünü yayınlıycamne zaman çıkıyor izlediğimde güzel gözüküyor
Ekibim (agalar)takipteyim ekibimle beraber test edip geri dönüşlerimizi ileteceğiz
İstediğin kişiyi Steam kod verebiliyor musun?Oyunu zaten agalarla oynayın diye yaptım doğru klan ekip![]()
Hocam bi süre ücretsiz olsa olmazmıTeşekkür ederim desteğin için gerçekten çok önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önceden Türkiye için özel fiyatlandırma vardı fakat şuan yok hocam yinede bir şekilde düşük tutmaya çalışıcam şuan için ilk düşüncem oyunun test sürümünde hatalar ve oyun zevkinin nasıl olacağı.
Hocam oyun zaten ilkde demo sürümü yayımlanıcak ama sorunun cevabı evetİstediğin kişiyi Steam kod verebiliyor musun?
Hocam zaten öyle olucak ilkde demo sürümü test sonra ücretli olucakHocam bi süre ücretsiz olsa olmazmı
Forumda 30-40 kişiye dağıt bana 2 tane. Bizde oyuna çok olumlu değer verelimHocam oyun zaten ilkde demo sürümü yayımlanıcak ama sorunun cevabı evet
Hocam zaten öyle olucak ilkde demo sürümü test sonra ücretli olucak
Teşekkürler hocam deneyimleriniz sayesinde oyunu daha iyi bir noktaya getiricem inşaallah geri dönüşlerinizi bekliyor olucam demo çıkıncaHocam oyun yapimindan hic anlamam ama ozellikle face to face kisminda ben tirken gelip bir spor araba carpip beni dusururse hem karsimdakine soverim hem de size ozellikle o kisimda lutfen arac agirlik/hiz mekanikleri iyi olsun takipteyim bende cikmasini bekliyorum.
Hocam oyun zaten ilkde demo sürümü çıkıcak tam sürüm çıkınca çekiliş yaparım forumda dağıtırım çok teşekkür ederimForumda 30-40 kişiye dağıt bana 2 tane. Bizde oyuna çok olumlu değer verelim
rica ederim.Teşekkürler hocam deneyimleriniz sayesinde oyunu daha iyi bir noktaya getiricem inşaallah geri dönüşlerinizi bekliyor olucam demo çıkınca
Hocam oyun zaten ilkde demo sürümü çıkıcak tam sürüm çıkınca çekiliş yaparım forumda dağıtırım çok teşekkür ederim