Online Türk Oyunu Steam'de Demosu Yayımlandı

İstek listesine ekledim. Online kısmı nasıl olacak? Sunucu işini nasıl halledeceksin?
Öncelikle teşekkür ederim. Online kısmı örnek olarak (fallguys, humanfall gibi oyunların mantığı gibi olucak) serverı bir kişi kurup diğerleri ona bağlanıcak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne zaman çıkıyor izlediğimde güzel gözüküyor
Bu hafta demo sürümünü yayınlıycam 🙏🏻 son düzeltmeler yapıyorum

Teşekkür ederim desteğin için gerçekten çok önemli 🙏

Önceden Türkiye için özel fiyatlandırma vardı fakat şuan yok hocam yinede bir şekilde düşük tutmaya çalışıcam şuan için ilk düşüncem oyunun test sürümünde hatalar ve oyun zevkinin nasıl olacağı.
Hocam bi süre ücretsiz olsa olmazmı

Hocam oyun zaten ilkde demo sürümü yayımlanıcak ama sorunun cevabı evet

Hocam zaten öyle olucak ilkde demo sürümü test sonra ücretli olucak
Forumda 30-40 kişiye dağıt bana 2 tane. Bizde oyuna çok olumlu değer verelim

Hocam oyun yapimindan hic anlamam ama ozellikle face to face kisminda ben tirken gelip bir spor araba carpip beni dusururse hem karsimdakine soverim hem de size ozellikle o kisimda lutfen arac agirlik/hiz mekanikleri iyi olsun takipteyim bende cikmasini bekliyorum.

Hocam oyun yapimindan hic anlamam ama ozellikle face to face kisminda ben tirken gelip bir spor araba carpip beni dusururse hem karsimdakine soverim hem de size ozellikle o kisimda lutfen arac agirlik/hiz mekanikleri iyi olsun takipteyim bende cikmasini bekliyorum.
Teşekkürler hocam deneyimleriniz sayesinde oyunu daha iyi bir noktaya getiricem inşaallah geri dönüşlerinizi bekliyor olucam demo çıkınca

Forumda 30-40 kişiye dağıt bana 2 tane. Bizde oyuna çok olumlu değer verelim
Hocam oyun zaten ilkde demo sürümü çıkıcak tam sürüm çıkınca çekiliş yaparım forumda dağıtırım çok teşekkür ederim

Teşekkürler hocam deneyimleriniz sayesinde oyunu daha iyi bir noktaya getiricem inşaallah geri dönüşlerinizi bekliyor olucam demo çıkınca

Hocam oyun zaten ilkde demo sürümü çıkıcak tam sürüm çıkınca çekiliş yaparım forumda dağıtırım çok teşekkür ederim
rica ederim.

Geri