Neler Yeni

Öneri Online Ups Önerisi Lazım

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Makelsan için bayiden alınabiliyormuş. Amazon,hepsiburada vs satıyorsa oralardan da alınabilir.
Kullanan değiştiren kişilerin gelmesi lazım konuya fiyat ve ne kadar uzun gittiği vs. Ama acilen bir model seçmem lazım

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Kullanan değiştiren kişilerin gelmesi lazım konuya fiyat ve ne kadar uzun gittiği vs. Ama acilen bir model seçmem lazım
Buradan medet umma herkes akıl veriyor ama hangisine sorsam ya UPS kullanmıyor ya da önerdiği modeli kullanmamış soru soruyorum net cevap veremiyor. Gözüne kestirdiklerini listele o firmalara git mail at yaz işte benim pc , monitör şu kadar watt vs çekiyor ne önerirsiniz diye. Bir tane arkadaş sağ olsun düzgün cevap vermişti ama ona 1000'lik yetiyordu bize yetmez. APC yani Schneider en kalitelisi 900 Watt çıkışı var bence işimizi görür. Bu arada illa online alacaksan yakınına koyma aşırı ses yapıyormuş.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Buradan medet umma herkes akıl veriyor ama hangisine sorsam ya UPS kullanmıyor ya da önerdiği modeli kullanmamış soru soruyorum net cevap veremiyor. Gözüne kestirdiklerini listele o firmalara git mail at yaz işte benim pc , monitör şu kadar watt vs çekiyor ne önerirsiniz diye. Bir tane arkadaş sağ olsun düzgün cevap vermişti ama ona 1000'lik yetiyordu bize yetmez. APC yani Schneider en kalitelisi 900 Watt çıkışı var bence işimizi görür. Bu arada illa online alacaksan yakınına koyma aşırı ses yapıyormuş.

Koyabiliceğim bir yer yok. Odamda pc ile aynı odada olacak nasıl olcak bu iş ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,114
Üyeler
162,777
Son üye
asrn121
Top Bottom