Neler Yeni

Öneri Online Ups Önerisi Lazım

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Kaan
Yorumlarına baktım da başka odaya bile taşıyanlar var sesi çok aşırı yüksek galiba 😂
sesi var ileryen zamanda aku sü biticek gene para verceksin biraz meşakatli bişey ama çok lazım bende şuan akım korumalı priz var düşündürüyor

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
sesi var ileryen zamanda aku sü biticek gene para verceksin biraz meşakatli bişey ama çok lazım bende şuan akım korumalı priz var düşündürüyor
Ben bu evde başka sistemi yıllarca kullandım hiç bi sıkıntı çekmedim. Ama yeni güçlü sistem yeni laptop aldığımda hep bi problem çıktı ürünlerde. Elektrikten kaynaklı mı diye düşündürüyor. Ups ile bu sorunlar çözülür mü bilmiyorum

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Sistemim olsun aldığım laptoplar vs sürekli bir takım problemler oluyor. Sıfır kasa topladım yine sorunsuz bir sistemim olmadı. Elektrikle alakalı problemlerden ortaya çıkar dedi bir kaç arkadaşım o yüzden ups almak istiyorum. Akım korumalı priz var en iyi markanın ama yeterli gelmiyor muhtemelen.
UPS alacaksan online al bir de senin psu kaç w ? monitörün kaç watt olduğu da önemli ikisini de ups'e takacaksın ona göre bir şey alman lazım.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
1500 VA ve 2000 VA olanlar işini görecektir ben de bu ayarda bir şey alacağım. 1500 VA olanlar genelde 900 W çıkışlı 2000 VA olanlar ise 1200 W oluyor.
3k ile 2k fiyatları aynı bu aletin piyasası biraz saçma gibi. Fsp güzel diyorlar united power en çok satın alınanlar listesinde ama markayı sorduğumda kimse bilmiyor garip. Karar veremedim

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
3k ile 2k fiyatları aynı bu aletin piyasası biraz saçma gibi. Fsp güzel diyorlar united power en çok satın alınanlar listesinde ama markayı sorduğumda kimse bilmiyor garip. Karar veremedim
Schneider en iyisi. FSP, Powerful,Makelsan,Tunçmatik,Makelsan,Inform,S-LINK birbirine yakın alt-orta segment oluyor sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Schneider en iyisi. FSP, Powerful,Makelsan,Tunçmatik,Makelsan,Inform,S-LINK birbirine yakın alt-orta segment oluyor sanırım.
Şu da fena değil gibi

Son düzenleme:

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu da fena değil gibi

Çevrimiçi olduğunu nasıl anlıycaz. İnteraktif ne oluyor.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Çevrimiçi olduğunu nasıl anlıycaz. İnteraktif ne oluyor.
Online'lar tavsiye edilmişti fakat online olanlar sürekli aktifmiş yani elektriğin gitmesini beklemiyor böyle de aküsü çabuk bitiyormuş, line interaktif ise elektrik gidince devreye giriyor. Bu arada anladığım kadarıyla line interaktifler ev için daha uygun ses sorunu olmuyormuş. Makelsan'ın sistesine girdim adamların koydukları online ups'lerin ev ortamı ile alakası yok çok komplike cihazlar.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Online'lar tavsiye edilmişti fakat online olanlar sürekli aktifmiş yani elektriğin gitmesini beklemiyor böyle de aküsü çabuk bitiyormuş, line interaktif ise elektrik gidince devreye giriyor. Bu arada anladığım kadarıyla line interaktifler ev için daha uygun ses sorunu olmuyormuş. Makelsan'ın sistesine girdim adamların koydukları online ups'lerin ev ortamı ile alakası yok çok komplike cihazlar.
Örnek senede 1 değiştirmek gerekiyorsa ve çok aşırı pahalı değilse daha iyi koruyacaksa ben online tercih ederim. Seçerken akü yü de kolayca temin edebliceğimiz bir marka olmalı.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Örnek senede 1 değiştirmek gerekiyorsa ve çok aşırı pahalı değilse daha iyi koruyacaksa ben online tercih ederim. Seçerken akü yü de kolayca temin edebliceğimiz bir marka olmalı.
Çokta ucuz bir şey değildir kullanıcı deneyimlerini okumak lazım.

Top Bottom