Önlisans program tavsiyesi

Swopper

80+
Reaksiyon skoru
5
merhaba arkadaşlar bu sene önlisans bir bölüme yerleşmek istiyorum daha sonra dgs sınavı ile 4 yıllık bigisayar mühendisliği yada yazılım mühendisliğine çevirmek istiyorum sizce hangi önlisans programını seçmeliyim

• Beğen
Reaksiyonlar: ayrx
merhaba arkadaşlar bu sene önlisans bir bölüme yerleşmek istiyorum daha sonra dgs sınavı ile 4 yıllık bigisayar mühendisliği yada yazılım mühendisliğine çevirmek istiyorum sizce hangi önlisans programını seçmeliyim
bilgisayar programcılığı okuyun dgs ile yükseltirsiniz

üstat anadolu üniversite bilgisayar programcılığı açıktan okuyacağım ilerde dgs ile bilgisayar müh kazanmak kolay mı şuan zaten 4 senelik okuyorum
dgs kolay değil hocam ancak çalışırsanız yaparsınız şuan ne bölümü okuyorsunuz ?

o bölümü bitirebilirsen bilgisayar mühendisi olursun benim arkadaşlarım ağlıyarak bırakmışlardı istatistik bölümünü
kaçıncı sınıfta ?
Post automatically merged:

o bölümü bitirebilirsen bilgisayar mühendisi olursun benim arkadaşlarım ağlıyarak bırakmışlardı istatistik bölümünü
bu bölümü bitirip yüksek lisansı bilgisayar müh üzerine düşünüyorum

2.sınıfın yarısında bırakan arkadaşım oldu
saol usta ben data science istediğim için bu bölümü tercih ettim amacım 3.5 senede bitermek normal kişiler sallıyorum 1 saat çalışıyorsa sen 2 saat çalışırsan geçersinya kanka

saol usta ben data science istediğim için bu bölümü tercih ettim amacım 3.5 senede bitermek normal kişiler sallıyorum 1 saat çalışıyorsa sen 2 saat çalışırsan geçersinya kanka
doğru işine gelmemişti onun ağır diye dersler

Dgs ile yapılacak iş değil biz öyle hataya düştük sen düşme. Direkt YKS ile kazanmaya bak. Çünkü önlisans bittikten sonra dgs girdin iyi bir puan aldın diyelim. Ama 3. sınıftan başlaman imkansıza yakın kimi üniversite 1'den kimisi 2'den bile ders koyuyor önlisanstaki derslerin çoğu sayılmıyor yani ekstra bir 3-4 senede öyle gidiyor 5-6 sene okumuş oluyorsun önlisansla birlikte. Keşke direkt yks ile kazansaydım diyorsun içinden.

• Beğen
Reaksiyonlar: ayrx
Dgs ile yapılacak iş değil biz öyle hataya düştük sen düşme. Direkt YKS ile kazanmaya bak. Çünkü önlisans bittikten sonra dgs girdin iyi bir puan aldın diyelim. Ama 3. sınıftan başlaman imkansıza yakın kimi üniversite 1'den kimisi 2'den bile ders koyuyor önlisanstaki derslerin çoğu sayılmıyor yani ekstra bir 3-4 senede öyle gidiyor 5-6 sene okumuş oluyorsun önlisanla birlikte.
ozaman istatistiktik okuyuroum yanınada bilgisayar müh yakın bölüm olan bil prog diploaması istiyoruım açık öğretimden okumak mantıklı olur mu ozaman ?

ozaman istatistiktik okuyuroum yanınada bilgisayar müh yakın bölüm olan bil prog diploaması istiyoruım açık öğretimden okumak mantıklı olur mu ozaman ?
Yks kazanabilirim seneye diyorsan bu sene açıköğretim okuyabilirsin ama benim zamanımda ilk sene tercih yapıp kazanınca ikinci sene obs okul puanın üniversite sınavına eklenmiyordu şimdiki sistem ne bilmiyorum ona göre karar ver.

Geri