Neler Yeni

Opel insignia hakkında soru

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
berk civan
Instagram
berkcivan
Discord
brk#9999
Arkadaslar selam. 2013 model 1.6turbo 170hp bir opel insigniamız var. Arabayi yeni aldık ve aklımı tırmalayan bir kac soru var. Arac benzin-lpg otomatik vitesdir ve arac sabit haldeyken böyle 4 5dk da bir vuruntu gibi degil de hafif bir titreme geliyor hatta titreme gibi bile degil dısardan hic bir sey gozukmuyor. Bazılari soyle bir cumle kurdu;
Arac durdugu zaman lpg benzinden yakıt alıyor hatta bunların modelleri varmis enjektörlü galiba bizimki. Bu konu hakkinda cevaplarinizi bekliyorum.
2. Sorum ise;
Otomatik viteslerde cogu kisi araba eger bi ısıkta falan durduysanı vitesi N ye alın cünkü vites D de iken araca yük biniyor tarzı diyorlar. Aracla herhangi bir ısıkta durdugumuzda n ye aldigimizde yine 1. Sorumdaki gibi ufak bi titreme geliyor (yine dedigim gibi titreme bile sayılmaz) bunlar normal mi?
silecek motoru değişecek 10bin lira

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aynen bence de, zaten normal bir sey demisti adam insallah yakın bi zamanda kayısları filtreleri bi bakım yaptırsak cillop olur

Mesaj otomatik birleştirildi:

L

Bu arada sadece o zaman olmustu o yuzden dedim normal zamanda iyi bir sekilde calisiyor yani
O motorlar zincir mi bir baksana
Yoksa triger mi
Araştır biraz zincirse ses olmadan sökmeye dahi gerek yok

Exofs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ömer Sönmez
O motorlar zincir mi bir baksana
Yoksa triger mi
Araştır biraz zincirse ses olmadan sökmeye dahi gerek yok
Tamamdır bakıcam. Ben bu tarz seylerde cok cabuk geriliyorum ama bir andan da sonucta bir kayış yani nr kadar masraf cikartabilir diyorum

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Kayma sırasında vites kendini tutar
Arkadan biri çapsa gene ayağın frende olduğundan kaymassın
Dediğiniz gibi d konumunda olması kat be kat daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kuruyuna kayışın sesi gider yani bir ley olmaz su gelse
Adamda demiş zaten gaz kaynaklı o zaman
Bahsettiğim mevzu sadece arkadan çarpmalar için geçerli değil şeridinde kontrolü kaybeden bir arabada gelip vurabilir karşı şeritten fark edip tepki verememek çok daha kötü sonuçlanabilir her halükarda en doğrusu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,385
Üyeler
167,107
Son üye
Salihiso
Top Bottom