Neler Yeni

Openwrt için hangi router'i almalıyım?

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
Bütçe
1200
Merhaba, openwrt destekli bir modem almak istiyorum internette xiaomi mi wifi router 4a'nın desteklediğini gördüm ama gigabit sürümünün fakat şu anda baktığımda sadece xiaomi mi wifi router 4a olduğunu gördüm openwrt'de çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum. İnternet olarka VDSL kullanıyorum fiber kullanmıyorum. Uygun fiyatlı router önerisi yapabilir misiniz?

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
xiaomi 4a bende var yükledim openwrt ama basit bir wifi ağına bile bağlanmak aşırı zor olduğundan keenetic os yükledim kurtuldum şuan memnunum tek sorun gizli ağ yazan bir wifi ağı daha oluşturdu onu bir türlü kapatamadım.
işin ehli değilsen open wrt ile uğraşma bence openwrt destekleyen modemler zaten openwrt sitesinde yazıyor.
bu arada routerlarda vdsl desteği yoktur modem alman gerekir !! vdsl modemler yazıp markalara bakabilirsin sonra listeye bakıp destekleyip desteklemediğine bakabilirsin
brand yazan yere hangi marka modem istiyorsan yaz destekleyen modemler çıkar
zte, xiaomi,tp falan yazıp modellere bakabilirsin

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xiaomi 4a bende var yükledim openwrt ama basit bir wifi ağına bile bağlanmak aşırı zor olduğundan keenetic os yükledim kurtuldum şuan memnunum tek sorun gizli ağ yazan bir wifi ağı daha oluşturdu onu bir türlü kapatamadım.
işin ehli değilsen open wrt ile uğraşma bence openwrt destekleyen modemler zaten openwrt sitesinde yazıyor.
bu arada routerlarda vdsl desteği yoktur modem alman gerekir !! vdsl modemler yazıp markalara bakabilirsin sonra listeye bakıp destekleyip desteklemediğine bakabilirsin
brand yazan yere hangi marka modem istiyorsan yaz destekleyen modemler çıkar
zte, xiaomi,tp falan yazıp modellere bakabilirsin
hocam giga sürümü değilmi sizde ki çünkü xiaomi 4a modelinin yeni versiyonlarında yeni çip yüzünden openwrt desteklemediği yazıyor aklım çok karıştı

Top Bottom