Opera ne yaparsa yapsın çok iyi bir tarayıcı...Sanmam. Ama şirket çinlilere satıldığı için bi ihtimal olabilir.
Değil bana göre çöp. Son zamanlarda çok yavaşlamaya başlamıştı Chrome a geçtim tekrar.Sanmam. Ama şirket çinlilere satıldığı için bi ihtimal olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Opera ne yaparsa yapsın çok iyi bir tarayıcı...
Çinliler Büyük bir Kuantum Bilgisayarın içine saklıyor bilgileri.Bu piyasa da serbest bir piyasa, @YetEfe dediğin gibi çinlilere satılma söz konusu ise ancak verilerimizi çinliler kullanır ki sanmam zengin milletler. Eskiden tüm çalınan büyük çaplı veriler Facebook'a satılıyordu, şimdi o da yok, her alışveriş sitesine giriş yaparken veya kayıt olurken zaten verilerimiz biz giriş yaptığımızı sanarken Facebook'a satılıyor.
kuantum bilgisayarları asla büyük olmaz amaçları zaten küçücük alanda çok fazla veri saklamaktırÇinliler Büyük bir Kuantum Bilgisayarın içine saklıyor bilgileri.
Hocam cok mu film/dizi izlediniz(!)Çinliler Büyük bir Kuantum Bilgisayarın içine saklıyor bilgileri.
Hayır araştırdım.Çin en çok dijitalizmin olduğu ülke.Çin hükümeti vatandaşların nefes aldığını bile biliyorlar.Ellerinde çok büyük bir veri var.Gelecekte Dijital bir Tanrı oluşturma çabaları var.Hocam cok mu film/dizi izlediniz(!)
Doğrudur fakat ama bu dediklerin quantum değil de 2 satır kod ile de yapılabiliyor zaten istediği yere satıp, kendi veritabanına da yazabilir bu 2 satır kod ile . Edit: Yine de teknoloji tanrısı olmak istiyorsa kendi bileceği iş fakat bunlar zaten 2 satır kod ile yapılıyor.Hayır araştırdım.Çin en çok dijitalizmin olduğu ülke.Çin hükümeti vatandaşların nefes aldığını bile biliyorlar.Ellerinde çok büyük bir veri var.Gelecekte Dijital bir Tanrı oluşturma çabaları var.