Neler Yeni

Opera Bilgi mi Çalıyor?

En İyi Cevap
Opera veya Google Chrome gibi Web Browser'lar yerine, Firefox gibi veya Firefox altyapısını kullanan Web Browser'lar mevcut. Google arama motoru, Google'ın reklamlara ağırlık vermesinden ötürü veri toplamakta, buna alternatif olarak DuckDuckGo arama motoru kullanılabilir. DuckDuckGo, kayıt tutmayan, gizlilik ağırlıklı bir arama motorudur.

Browser tarafında ise Tor Browser kullanılabilir. Tor Browser, çalıştırdığınız andan itibaren sizi Tor ağına bağlar, ve bağlantınızı Encrypted hale getirir.

Soruya gelirsek: Çalıyor diyebilirim. Diğerleri yapmıyor mu? Evet, yapıyor. Bu konuda tercih edebileceğiniz diğer alternatifleri yukarıda listeledim.
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Poyraz Şimşek
Instagram
poyrazsimsek0
Twitter
poyrazsimsek0
Discord
poyisgone#0001
Opera'nın bilgi çaldığını sanmıyorum.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Opera veya Google Chrome gibi Web Browser'lar yerine, Firefox gibi veya Firefox altyapısını kullanan Web Browser'lar mevcut. Google arama motoru, Google'ın reklamlara ağırlık vermesinden ötürü veri toplamakta, buna alternatif olarak DuckDuckGo arama motoru kullanılabilir. DuckDuckGo kayıt tutmayan, gizlilik ağırlıklı bir arama motorudur.

Browser tarafında ise Tor Browser kullanılabilir. Tor Browser, çalıştırdığınız andan itibaren sizi Tor ağına bağlar, ve bağlantınızı Encrypted hale getirir.

Soruya gelirsek: Çalıyor diyebilirim. Diğerleri yapmıyor mu? Evet, yapıyor. Bu konuda tercih edebileceğiniz diğer alternatifleri yukarıda listeledim.
Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,339
Üyeler
166,360
Son üye
srkn201595
Top Bottom