Neler Yeni

Öneri Opera mı Chrome mi Firefox mu Yandex mi?

Sence Hangisi?

• Opera

• Firefox

• Chrome

• Yandex

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
Evet sizlere sorayım dedim. Neredeyse 1 yıldır Opera GX kullanıyorum. Sizler ne kullanıyorsunuz ve diğer arkadaşlarımıza ne önerirsiniz?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Evet sizlere sorayım dedim. Neredeyse 1 yıldır Opera GX kullanıyorum. Sizler ne kullanıyorsunuz ve diğer arkadaşlarımıza ne önerirsiniz?
RAM düşmanı Chrome en iyi seçenek.
Ama oyun ve uygulamalar ile aynı anda kullanınca bazen RAM sıkıntısı yaratabiliyor.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
operanın gx sürümünü indir ram kulanmasını ayarlayabiliyorsun görüntüsü hoş vpn si var reklam engeleyicisi var

TKMN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Alihan Tekemen
Opera adamdır.

Donanım özelliklerim düşük olduğu için Opera kullanmaya başlamıştım ve hoşuma gitmişti daha sonrasında ise Opera GX indirdim orada işlemci ve ram kullanımını ayarlama ve tasarımı çok hoşuma gitmişti. O gün bu gündür hep Opera/Opera GX kullanıyorum.

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Chrome RAM sömürmesini düşünmezsek güzel. Opera GX yüklemiştim temasını değiştirdiğim için uymamıştı gıcık olup sildim.

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Opera veya Edge Chrominum öneririm.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Opera tabi ki

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,547
İsim
Sarp Yılmaz
yani chrome derim ama bilgisayarın iyi ise çünkü ram sömürüyor sistemi sömürüyor resmen fakat değilse opera candır :)

Top Bottom