RAM düşmanı Chrome en iyi seçenek.Evet sizlere sorayım dedim. Neredeyse 1 yıldır Opera GX kullanıyorum. Sizler ne kullanıyorsunuz ve diğer arkadaşlarımıza ne önerirsiniz?
Net Opera GXEvet sizlere sorayım dedim. Neredeyse 1 yıldır Opera GX kullanıyorum. Sizler ne kullanıyorsunuz ve diğer arkadaşlarımıza ne önerirsiniz?
operanın gx sürümünü indir ram kulanmasını ayarlayabiliyorsun görüntüsü hoş vpn si var reklam engeleyicisi varEvet sizlere sorayım dedim. Neredeyse 1 yıldır Opera GX kullanıyorum. Sizler ne kullanıyorsunuz ve diğer arkadaşlarımıza ne önerirsiniz?
kaç senedir chrome kullanırım opera tuhaf geldi bana özelleştirmede yapmıştım. Chrome stabil gibi sadece ram canavarıEvet sizlere sorayım dedim. Neredeyse 1 yıldır Opera GX kullanıyorum. Sizler ne kullanıyorsunuz ve diğer arkadaşlarımıza ne önerirsiniz?
yani chrome derim ama bilgisayarın iyi ise çünkü ram sömürüyor sistemi sömürüyor resmen fakat değilse opera candırEvet sizlere sorayım dedim. Neredeyse 1 yıldır Opera GX kullanıyorum. Sizler ne kullanıyorsunuz ve diğer arkadaşlarımıza ne önerirsiniz?