sadece yt olduğundan eminmisinmerhaba opera vpn kullsnıyorum sadece yt falan izliyorum nasıl bir vpn sizce
sadece yt diyorsa tamam de geç ya öyledir yada söylemek istemiyordur ayrıca konu sahibi günlük kulanımda normal kulanılabilecek bi vpnsadece yt olduğundan eminmisin
yarın sınav var bir şey bilmiyorum bari bir video izliyeyimde kurtarayım paçayı birde warp var o nasıldırsadece yt diyorsa tamam de geç ya öyledir yada söylemek istemiyordur ayrıca konu sahibi günlük kulanımda normal kulanılabilecek bi vpn
warp daha iyi olur indirirsen benim kendi kulandığım bişi ama warp tam olarak vpn denemez 1.1.1.1 ile kulanıyorsun warpı yüklersen her yerde kulanabilirsin ama yüklemeye eriniyorsan operada dediğim gibi günlük kulanım için iyidiryarın sınav var bir şey bilmiyorum bari bir video izliyeyimde kurtarayım paçayı birde warp var o nasıldır
warp yukledim kapalı olup bilgisayarda durması sorun yaratırmı belki ara sıra dc konusuyoruzwarp daha iyi olur indirirsen benim kendi kulandığım bişi ama warp tam olarak vpn denemez 1.1.1.1 ile kulanıyorsun warpı yüklersen her yerde kulanabilirsin ama yüklemeye eriniyorsan operada dediğim gibi günlük kulanım için iyidir
Hız açısından WARP daha iyidir ama bant kısıtlamasının önüne geçer mi VPN gibi emin değilim, Opera'nın da ücretsiz VPN'i yavaş sadece ama iyidir, işinizi görüyorsa sorun yok.yarın sınav var bir şey bilmiyorum bari bir video izliyeyimde kurtarayım paçayı birde warp var o nasıldır